Haberler

Eskişehirspor'da İz Bırakmak İstiyor

Eskişehirsporlu futbolcu Causic: "Eskişehirspor'da iz bırakmak istiyorum.

Eskişehirsporlu futbolcu Goran Causic, " Eskişehirspor'da iz bırakmak istiyorum. En büyük amacım adımın yıllar sonra da Eskişehir'de anılması, taraftarların beni hatırlamasıdır" dedi.

Causic, kulübün aylık resmi dergisi "Eskişehirspor"a yaptığı açıklamada, Sırbistan'ın Rad takımında forma giyerken dönemin Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın isteği üzerine siyah-kırmızılı takıma transfer olduğunu hatırlattı.

Eskişehirspor'a transfer olmasıyla Sırbistan'dan yurtdışına ilk kez çıktığını ifade eden Causic, şöyle konuştu:

"Ailemden ayrılmak çok zor geldi. Şimdi Türkiye'de ve Eskişehir'de çok mutluyum. Bu sene takımımızda çok önemli değişiklikler oldu. Takım neredeyse tamamen değişti. Çoğu maçta şansızlığımızdan puanlar alamadık. Zamanla daha kolektif bir takım olacağız. Daha iyi futbol oynayıp, daha iyi sonuçlar elde edeceğiz. Genç futbolculara sahibiz. Ben de Eskişehirspor'a faydalı olmaya çalışıyorum. Oynadığımız dönemde Eskişehirspor'un kupa alması beni çok mutlu edecek. Eskişehir'i çok seviyorum. Eskişehir'den gitmeyi hiçbir zaman düşünmedim. Eskişehirspor'da iz bırakmak istiyorum. En büyük amacım adımın yıllar sonra da Eskişehir'de anılması, taraftarların beni hatırlamasıdır. Eskişehirspor taraftarı önünde oynamak ayrı bir mutluluk." - Eskişehir

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Goran Causic Ersun Yanal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title