Haberler

Eskişehirspor'da Gekas Defteri Kapandı

Güncelleme:

Eskişehirspor'da adına şarkılar bestelenen Yunan golcü Theofanis Gekas ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedildi.

Teknik direktörlük koltuğunu Samet Aybaba'ya emanet eden Eskişehirspor'da Yunan golcü Theofanis Gekas ile Makedon asıllı orta saha oyuncusu Muarem Muarem'in sözleşmeleri karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

AYRILIK RESMEN AÇIKLANDI

Eskişehirspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, her iki oyuncuyla yolların ayrıldığı belirtildi. Açıklamada, "Takımımıza sezon başında katılan oyuncularımız Theofanis Gekas ve Muarem Muarem ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshetmiş bulunuyoruz. Her iki oyuncumuza da Eskişehirsporumuz için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında sağlık, başarı ve esenlikler diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

ADINA ŞARKI BESTELENDİ

Uzun yıllar Türkiye'de forma giyen Yunan golcü, oynadığı futbol ve attığı gollerle futbolseverlerin gönlünde taht kurmuştu. Hatta Yunan golcü için şarkı bile besetlenmişti.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Samet Aybaba Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

SAMSUNSPORLU:

GEKA, EVİNE GERİ DÖN SENİ BEKLİYORUZ. . . .

3
3
yanıtYanıtla
KRALX:

urfaya gel gekaaaas

4
0
yanıtYanıtla
ismail dogu:

Ben bu teknik adamlari anlamiyorum elinde Türkiye ligi golgüsü var onuda gönderiyorsun byle teknik adamlarin neden basarisiz simdi daha iyi anliyorum böyle düsünen teknik adamlar hic bir zaman basarili olamaz

2
2
yanıtYanıtla
ate:

istediğiniz kadar eleştirin bu adam bu ligde her takımda oynayacak kalitede. türk forvetlere beş çeker.

4
0
yanıtYanıtla
en büyük ESES:

sektire sektire gitsin eses kümeye diyen kuyruk acın var heralde merak etme düşmeyeceğiz

1
2
yanıtYanıtla
TÜRKMENLERE YARDIM NAMUS BORCUDUR:

KÜRTLER İÇİN KOBANİ İÇİN OLMADIK YARDIMLAR YAPAN HATTA ''TÜRK ASKERİNİ KUZEY IRAKTAN ÖLÜMÜNE GEÇİRMEM'' DİYEN BARZANİ HAİNİN ÇETESİ PEŞMERGECİKLERİ TÜRKİYE ÜZERİNDEN SURİYEYE GEÇİREN AKP SİZEDİR SÖZÜMÜZ; TÜRK DEVLETİNİ SİZ YÖNETİYORSUNUZ. . EN AZINDAN KÜRTLERE ETTİĞİNİZ YARDIMI SOYDAŞIMIZ TÜRKMENLEREDE YAPIN. . KIVIRIRSANIZ ALLAH AND OLSUN SİZE BİR DAHA OY VERMEM BİR TÜRK OLARAK İSYAN EDERİM. . . ŞİMDİ TERAZİ ZAMANI. . İŞTE ARŞIN BURDA. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title