Haberler

Eskişehirspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detaylar Eskişehirspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detaylar Eskişehirspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular, ısınmanın ardından salonda çalıştı.Theofanis Gekas ve Ruud Boffin izinli oldukları için antrenmana katılmazken, sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Sezgin Coşkun, Emre Güngör, Birol Parlak ve Muarem Muarem takımdan ayrı çalıştı.Siyah-kırmızılılar, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Eskişehirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title