Haberler

Eskişehirspor-Çaykur Rizespor Maçına Doğru - Ertuğrul Sağlam

Eskişehirspor-Çaykur Rizespor maçına doğru- Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam: "Kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyup, futbolun doğrularını sahaya yansıtabilirsek, bizim adımıza güzel bir karşılaşma olacağını bekliyorum"- "Daha iyi bir performans ve coşkuyla bayram mutluluğuna bir mutluluğu daha katalım istiyoruz"- "Maalesef ülkemizde hakemlerimize çok ciddi bir baskı var. Baskıya zaman zaman yenik düşüyorlar"ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacakları maça ilişkin "Kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyup, futbolun doğrularını sahaya yansıtabilirsek, bizim adımıza güzel bir karşılaşma olacağını bekliyorum" dedi.

Eskişehirspor-Çaykur Rizespor maçına doğru- Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam: "Kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyup, futbolun doğrularını sahaya yansıtabilirsek, bizim adımıza güzel bir karşılaşma olacağını bekliyorum"- "Daha iyi bir performans ve coşkuyla bayram mutluluğuna bir mutluluğu daha katalım istiyoruz"- "Maalesef ülkemizde hakemlerimize çok ciddi bir baskı var. Baskıya zaman zaman yenik düşüyorlar"ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacakları maça ilişkin "Kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyup, futbolun doğrularını sahaya yansıtabilirsek, bizim adımıza güzel bir karşılaşma olacağını bekliyorum" dedi.Sağlam, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta deplasmanda yaptıkları Beşiktaş maçının zor koşullarda oynanan güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek, kazanmayı hak ettikleri bu maçta çeşitli nedenlerden dolayı bir puanla yetindiklerini kaydetti.Kurban Bayramı'nın ikinci günü Eskişehir'de, Çaykur Rizespor'u ağırlayacaklarını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu: "Oyuncularımızdan iyi mücadele göstermelerini istiyoruz. Hataları azaltıp, yapılan güzellikleri mükemmele dönüştürmek adına tecrübelerimizi sahaya yansıtırsak, güzel günler bizi bekliyor. Çaykur Rizespor maçında da Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçında yaptığımız güzel şeyleri iyileştirmek istiyoruz. Pazar günü bizi zorlu bir karşılaşma bekliyor. Kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyup, futbolun doğrularını sahaya yansıtabilirsek, bizim adımıza güzel bir karşılaşma olacağını bekliyorum."Sağlam, takımın coşkusuna taraftarın yaptığı desteği iyi bildiklerine değindi.Passolig sıkıntısının olduğunu anlatan Sağlam, "Bunu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Rizespor maçında Gençlerbirliği maçından daha çok taraftarımızın gelmesini istiyoruz. Takımımızın daha iyi bir performans ortaya koyacağına yürekten inanıyorum. Taraftarımızı maça davet ediyorum. Daha iyi bir performans ve coşkuyla bayram mutluluğuna bir mutluluğu daha katalım istiyoruz" diye konuştu. -"Hakemler, baskıya yenik düşüyor"Sağlam, hakemlerin futbolun bir parçası olduğunu vurguladı.Hiçbir hakemin peşin hükümle maça geldiğine inanmadığını dile getiren Sağlam, "Onların karakterleri ve dürüstlüklerine sonuna kadar inanıyorum. Maalesef ülkemizde hakemlerimize çok ciddi bir baskı var. Bunun ortadan kaldırmalıyız. Baskıya zaman zaman yenik düşüyorlar. Bu konuda futbolun içindeki herkesin kendisini sorgulaması gerekiyor" ifadelerini kullandı. - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam konuşması.-Detaylar.

Kaynak: AA / Spor

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title