Haberler

Eskişehirspor - Büyükçekmece Tepecikspor Maç Sonu

Eskişehirspor'un Ziraat Türkiye Kupası maçında kendi sahasında Büyükçekmece Tepecikspor'la 2-2 berabere kaldığı maç sonunda her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor'un Ziraat Türkiye Kupası maçında kendi sahasında Büyükçekmece Tepecikspor'la 2-2 berabere kaldığı maç sonunda her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen, aldıkları 1 puanla kupada iddialarını sürdürdüklerini söyledi. Şen şöyle devam etti: "İki gün evvel İstanbul'da oynadığımız maçı kazanmıştık biz Eskişehirspor'a karşı. Gruptaki iddiamızı devam ettirmek için buradaki amacımız bugünkü maçta puan ya da puanlar almaktı. Bu puanı da almayı başardık, son saniyelerde de olsa gol atarak başardık. Grupta iddiamız hala devam ediyor. Şimdi Bursa deplasmanımız var bir de içeride Bolu ile oynayacağız. Grupta hala herkesin ikincilik şansı var. Biz de kalan maçlarda maksimum puan alarak gruptan ikinci olarak ayrılmak istiyoruz."

Karşılaşmada elektrikler kesilene kadar iyi oynadıklarını ifade eden Enver Şen, "Güzel bir maç oldu. Bana göre maçın temposu ışıklar kesilene kadar gayet iyiydi. Ondan sonra birazcık biz soğuduk oyundan. Ama Eskişehirspor gibi güçlü bir takıma karşı, futbol şehrine karşı oynamak bizim için çok keyifliydi. Eskişehirspor her zaman Süper ligde ses getiren bir takım. Bu sene kötü günler yaşasa da ben ilerleyen haftalarda Eskişehir'in bu durumdan çıkacağına inanıyorum. Yürekten başarılar diliyorum Eskişehirspor'a Biz de hem kupada hem de ligde başarılı olup yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

AYBABA: TRANSFERLE ÇÖZERİZ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da karşılaşmada genç futbolculara forma şansı tanıdığını söyledi. Basit goller yediklerini belirten Aybba, sorunu iyi transferlerle çözebileceklerini ifade ederek şöyle konuştu: "Amaç biliyorsunuz form tutması gereken oyuncular, süre almayan oyuncular, sakatlıktan çıkan yeni oyuncular ve genç oyuncuları gündeme getirmekti. Onlardan biraz bir şey çıkabilir mi diye bakmaktı. Bu şehrin içinden futbolcu çıkarma anlamında fena değil, koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Çok basit goller yemeye devam ediyoruz. Ligdeki şey devam ediyor, koruyamıyoruz oyunu. Geliştirmek nasıl olur derseniz transferle olur. Onla gelişir. Eğer gerekli takviyeleri yaparsak bizim takımın önündeki maçlarda bu sıkıntıları yaşamayacağına inanıyorum. Ama yapmazsak bu sorunu kolay kolay içimizde çözemeyeceğiz gibi gözüküyor. Genç oyuncularımın mücadelesinden memnunum, gelişecekler, inşallah ileride iyi futbolcu olacaklar, ama takımdaki bazı oyuncuların performansından memnun değilim. Onu da ancak kısıtlı kadronun içinde değişim değil de daha iyi transferle çözeriz diye düşünüyorum."

Samet Aybaba golcü futbolcusu Pinto ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Şuanda mevcut elimizde bir tane santrafor o da Pinto. O çocukcağız da her maçta oynatıyoruz. O da elinden geleni yapmaya çalışıyor" diye konuştu. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Büyükçekmece Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title