Haberler

Eskişehirspor-Beşiktaş Maçının Ardından

Eskişehirspor-Beşiktaş maçının ardından Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Beşiktaş bu galibiyeti hak etti Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Oyuncularıma teşekkür ediyorum.

Eskişehirspor- Beşiktaş maçının ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Beşiktaş bu galibiyeti hak etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hak ettikleri 3 puanı aldılar

Beşiktaş'ın deplasmanda Eskişehirspor'u 2-1 mağlup ettiği maç sonrasında her iki takımın teknik direktörü düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş'ın galibiyeti hak ettiğini söyleyerek şöyle konuştu

Beşiktaş bu galibiyeti hak etti çünkü futbol yönünden gerçekten bugün bir şeyler yaptı. İlk yarıya baktığınız zaman mücadele açısından bayağı iyiydik, hatta iki üç tane gol atma şansımız da vardı ama ikinci yarıda maalesef hücuma yönelik biraz zayıf kaldık. İleriye yönelik yeterli dirençli değildik ama yine de takım maçın son dakikasına kadar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Maçın sonlarına doğru beraberliği yakalayabilirdik, onu da yakalayamadığımız için üzüntülüyüz. Şu an maalesef 4 mağlubiyet aldık. Milli takım arasından sonra en iyi şekilde hazırlanıp, en iyi şekilde toparlanıp puanlarımızı almaya çalışacağız. Özellikle Akhisar ve Kayserispor karşısında puanlarımızı almak zorundayız. Çünkü onlar bizim rakiplerimiz.

Bir gazetecinin, taraftarların istifa diye bağırdığını belirtmesi üzerine Skibbe, Taraftarlarımızın bu konudaki istekleri haklı. Kendi fikirlerini dile getirme hakları var tabii ki ama sezonun henüz başındayız. Biz, değişim yaşayan bir kulübüz ve sezon sonunda hedefimize ulaşabilmek için, daha fazla puan alabilmek için de biraz daha zamana ihtiyacımız var diye konuştu.

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜNEŞ OYUNCULARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM. HAK ETTİKLERİ 3 PUANI ALDILAR

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş de futbolcularının kazanmak için oynayıp galibiyeti hak etiklerini söyledi. Güneş şöyle konuştu

Öncelikle güzel bir havada oynandı, güzel bir zeminde oynandı. Tabii çok da iyi bir taraftar vardı. Eskişehir futbol kenti zaten. Müsabaka olarak onların da, bizim de üç puana ihtiyacımız vardı. Onların da hem moral açısından bir çıkış maçı olabilirdi. Maçın tamamına baktığımızda oyun üstünlüğü, pozisyon üstünlüğü ve skor üstünlüğü bizden yanaydı. Oyunun ilk bölümlerinde iyi, belli bölümlerinde gidiş gelişlerde kopmalar oldu, o eksikliğimizdi. İkinci yarı başında bunu iyice kontrol ettik, ikinci golü de bulduk. Üçüncü maçımız oldu bir hafta içerisinde, onun da etkisiyle biraz da skorun etkisiyle hücuma hamle yaparken dönüşte de rakibi oyuna ortak etik. Bir gol buldu, bir şans daha buldu. Ama biz daha fazla pozisyon bulmamıza rağmen golleri bulamadık. O eksikliğin dışında genelde oyunculara teşekkür ediyorum. Kazanmak için oynadılar. Hak ettikleri 3 puanı aldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Michael Skibbe Eskişehirspor Şenol Güneş Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title