Haberler

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Fenerbahçe maçı sonrası sözleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. TFF'den yapılan açıklama şöyle;

"Hukuk Müşavirliği'nce 20.01.2016 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

"SPORTMENLİĞE AYKIRI AÇIKLAMALAR"

ESKİŞEHİRSPOR Kulübü Başkanı MESUT HOŞCAN'ın 18.01.2016 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakası sonrasında medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca 20.01.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Eskişehirspor Mesut Hoşcan Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

işin aslı:

fb ye yenilince cıyaklamak moda oldu nedense. . . aynı şartlarda gs ye yenilse gıkı çıkmaz ne bunun ne de şer basının. . .

2
1
yanıtYanıtla
şikeci feneri korayanlara cevap vermeli:

Şikeci fener kollanmaya şampiyon yapılmaya çalışıldığı bu ligi protesto edelim. yayıncı kuruluşa aboneliklerimizi iptal ettirelim. kazanan Türk futbolu olacaktır.

2
1
yanıtYanıtla
mustafa,34:

zamanında 2011 yılında tabiki malüm şike olayları olduğunda fenerbahçe-eskişehir maçında 2 metrelik ivaşanın eğilerek gol yemesi hiç aklımdan çıkmıyor dik dursa top ağaç gibi adama çarpacak ama golün olmasına katkıda bulunmuştu ve fener maçı almıştı izleyin maçı bana hak verirsiniz

1
1
yanıtYanıtla
Bilo:

Hamsi kafali kendi yaptiginiz sikeleride anlatsana

yanıt1
yanıt0
şikeci feneri korayanlara cevap vermeli:

TFF Şike yapmı Fenerbahçeyi koruduğu sürece ligin temizliğinden söz edilemez.

1
1
yanıtYanıtla
Eyüp elliMobil-IOS:

Büyük takım hocası topçusu şöförü bile değilsen konuşmayacak sın Ah ah her şey Fener Galatasaray Beşiktaş için Diğer külüpler hikaye hikaye sonra Türk futbolu. Nere gidiyor diyor Diyoruz böyle gidiyoruz işde bi ileri 7 geri

0
0
yanıtYanıtla
Gazi:

Hakem hatalarıyla maç kazanacaksın, Ziraat kupasında Tuzlaspor'' a elinle düzeltip 93. dakikada gol atacaksın sonrada çıkıp biz büyük takımız diyeceksin ayıptır Günahtır Anadolu çocuklarına. . . . Çözüm, üç büyükler istanbul da kendi aralarında oynasın Anadolu kulüpleride kendi aralarında Anadolu Şampiyonunu belirlesin. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title