Haberler

Eskişehirspor Başkanı: Ertuğrul Sağlam'a Sonuna Kadar Güveniyoruz

Güncelleme:

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, yönetim olarak teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'a sonuna kadar güvendiklerini söyledi.

Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan, yönetim olarak teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'a sonuna kadar güvendiklerini söyledi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisi'nde basın toplantısı düzenleyen Mesut Hoşcan, deplasmanda 1-1 sona eren Sivasspor maçından sonra Ertuğrul Sağlam'ın istifa ettiği, kendisinin de ikna edip istifasından vazgeçirttiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bazı taraftarların Sivasspor karşılaşmasından sonra kendilerini ve Ertuğrul Sağlam'ı istifaya çağırdıklarını belirten Başkan Mesut Hoşcan, şöyle konuştu:

"Hocamızın istifa gibi bir olayı yok. Bu yanlış, çarpıtılıyor. Maç bitiminden sonra takımımız taraftarın yanına gittiği zaman hocamıza korkunç ve yanlış laflar söylendi, küfürler edildi. Ertuğrul hoca ve yönetimimiz istifaya davet edildi. Hocamıza karşı orada yapılan olayı kınıyoruz. Hocamız tabi ki çok kırıldı. Ertuğrul Sağlam, böyle şeylere pabuç bırakacak bir adam değil. Biz hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Yolumuz açık, şansımızın da döndüğüne inanıyorum. Erciyesspor maçıyla birlikte 8 maçımız var. Farklı bir sezon yaşıyoruz. Hocamızın engin deneyimi ve futbolcularımın yeteneklerini biliyoruz. Çıkışı iyi yapacağımıza inanıyorum. " - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Mesut Hoşcan Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title