Haberler

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Amacımız Şampiyon Olacakmış Gibi Puan Almak"

Süper Lig'de alt sıralarından kurtulmaya çalışan Eskişehirspor'un Basın sözcüsü Mehmet Arı, kalan maçlarında şampiyon olacakmış gibi puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Mehmet Arı, ara transferde 2.5 milyon lira harcayarak 13 futbolcuyu renklerine bağladıklarını açıkladı. Yeni transferlerle takımın güç kazandığını ifade eden Arı, bu hafta deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçının kendileri için hayati önem taşıdığını söyledi. Mehmet Arı şöyle konuştu:

"Zorlu bir süreçteyiz. Önümüzde zorlu Çaykur Rizespor maçı var. Medicana Sivasspor maçında aldığımız 3 puan çok önemli ama baktığımız zaman sadece bir 3 puan. Bunun devamını getirmek zorundayız. Bu nedenle takımımıza 13 yeni transfer kazandırdık. 12 futbolcuyla da yollarımızı ayırdık. Artık hep ileriye bakmak zorundayız. Rize'den sonra Antalyaspor maçımız var. İnşallah yolumuz aydınlık olur. "

'RİZE'DEN PUAN YA DA PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ'

Çaykur Rizespor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyleyen Mehmet Arı, "Amacımız kalan maçlarda şampiyon olacakmış gibi puan almak. Bütün gayemiz bu. Yeni oyuncularımız da Rize maçındaki büyük mücadeleye, savaşa hazır olacaklar. Rize'den puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

HAKEMLERDEN ÇOK CANIMIZ YANDI

Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarında Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda elektrik kesintilerinin yaşandığını, bu nedenle Futbol Federasyonu'nun kendilerinden savunma istediğini belirten Arı, elektrik kesintilerine karşı gereken tedbirleri aldıklarını söyledi. Mehmet Arı, Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan'ın Fenerbahçe maçından sonra hakemlerle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 45 günlük hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldığını da hatırylatırken şöyle dedi:

"Hakemlerimizin biraz daha dikkat etmesini, objektif bakmalarını düşünüyoruz. Çünkü gerçekten çok canımız yandı. İnşallah bundan sonra olmaz. İkinci yarı düşmemeye oynayan, üstlere oynayanların arasında savaş çok hızlı ve sert olacak. Hakemlerimizin daha dikkatli maç yönetmelerini istiyoruz." - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Fenerbahçe Mehmet Arı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title