Haberler

Eskişehirspor - Antalyaspor Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba: "Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Uzun bir yolumuz var. Bütün maçlarımız final gibi." Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Malkoç: "Lig kızıştı ve herkesin daha dikkatli olması lazım" Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Antalyaspor'u 3-2 mağlup ettikleri maça ilişkin, "Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Uzun bir yolumuz var. Bütün maçlarımız final gibi." dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba: "Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Uzun bir yolumuz var. Bütün maçlarımız final gibi."

Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Malkoç: "Lig kızıştı ve herkesin daha dikkatli olması lazım"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Antalyaspor'u 3-2 mağlup ettikleri maça ilişkin, "Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Uzun bir yolumuz var. Bütün maçlarımız final gibi." dedi.

Aybaba, düzenlediği basın toplantısında, oyunun genelinde iyi oynadıklarını ancak ilk yarıda talihsiz bir gol yediklerini kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısında bir kaç pozisyona girdiklerini ifade eden Aybaba, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda mükemmele yakın bir oyun oynadık. Tamamen oyuna yönelik hamlelere yaptık. Arkadaşları ve taraftarı kutluyorum. 14 Şubat'ta aldığımız galibiyeti taraftarımıza ve şehit ailelerini armağan ediyorum. Oyunun genelinde Meye'yi, Kamil'i, Kaan'ı bütün futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Uzun bir yolumuz var. Bütün maçlarımız final gibi. Bütün takımlar kazanmak için her şeyi yapıyor. Daha çok kenetlenmemiz lazım. Bu şehrin kalbinin Kasımpaşa maçında atması lazım. Böyle devam edersek Eskişehirspor markasının nereye geldiğini herkes görecek."

Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Erol Malkoç da Eskişehir'e maçı kazanmak için geldiklerini bildirdi.

Maçın hemen başında golü bulup 1-0 öne geçtiklerini hatırlatan Malkoç, "Çok iyi oynamasak da ilk yarıda pozisyonlar bulduk. Zamanlama ve pas hatası yapınca ikinci golü bulamadık. İkinci yarıya başlarken 'az hata yapalım' derken gol yedik. Daha sonra 2 gol daha yiyince 3-1 yenik duruma düştük. Bir süre sonra 3-2'yi yakaladık. Lig kızıştı ve herkesin daha dikkatli olması lazım. Biz iyi bir takımız. Sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Eskişehirspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu. - Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Erol Malkoç'un konuşması

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın konuşması

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Samet Aybaba Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title