Haberler

'Recep Dayı' Porsuk Çayı'na Düştü

Güncelleme:

Eskişehir'de, 'Recep Dayı' lakabıyla tanınan 60 yaşlarındaki alkol bağımlısı Porsuk Çayı'na düştü. Bir vatandaşın sudan çıkardığı Recep Dayı hastanede tedaviye alındı.

Eskişehir'de, barlar Sokağı'nda elinde içki şişesiyle dolaşıp 'Seviyorum' diye bağıran, görüntüleriyle sosyal medyada da yer bulan 'Recep Dayı' lakaplı 60 yaşlarındaki alkol bağımlısı Porsuk Çayı'na düştü.

SOSYAL MEDYADA ÜNLÜ OLDU

Olay, saat 23.30 sıralarında Arifiye Mahallesi Köprübaşı Caddesi'nde meydana geldi. Hoşnudiye Mahallesi Barlar Sokağı'nda, elinde içki şişesiyle dolaşıp 'Seviyorum' diye bağırarak şiirler okuyan, kentte Recep Dayı olarak bilinen kişi, dengesini kaybedip Porsuk Çayı'na düştü.

GÜCÜ TÜKENİNCE SUYA DÜŞTÜ

Bir süre araç köprüsünün altındaki demirlere tutunan alkollü adamı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gücü tükenen alkollü kişi, demirleri bırakınca suya düştü.

VATANDAŞ SUDAN ÇIKARILDI

Vatandaşlardan biri tarafından sudan çıkarılan 'Recep Dayı' lakaplı kişi, ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 'Recep dayı' olarak tanınan kişinin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Porsuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title