Haberler

Eskişehirli Rölyef Sanatçısı Kalınbacak Ortaokul Öğrencileri ile Buluştu

Eskişehirli Rölyef Sanatçısı Neşe Kalınbacak Eskişehir Muttalip Ortaokulu 5 ve 6’ıncı sınıflarında okuyan öğrencilere, Rölyef konusunda seminer vererek sanatının sırlarını paylaştı.

Eskişehirli Rölyef Sanatçısı Neşe Kalınbacak Eskişehir Muttalip Ortaokulu 5 ve 6'ıncı sınıflarında okuyan öğrencilere, Rölyef konusunda seminer vererek sanatının sırlarını paylaştı. Kalınbacak, canlı performans gösterisinde harika bir tablo yaptı. Tüm öğrenciler büyük bir heyecanla gösteriyi izlediler. Kalınbacak daha sonra 7 ve 8'inci sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek, kağıttan takı sanatının inceliklerini öğretti. Tüm öğrenciler kağıdın takıya dönüşümünü büyük bir merak ve ilgiyle izledi. Kalınbacak, özellikle takıya ilgili kız öğrencilerin gönlünü fethetti. Öğrenciler, getirdikleri malzemelerle kendi takılarını yapma şansı buldu. Tüm öğrenciler için hoş bir deneyim oldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Muttalip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title