Haberler

Eskişehirli Karadenizliler İsyan Etti

Eskişehir Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Akyüz, Galatasaray-Trabzonspor maçındaki olaylarla ilgili olarak "Haksızlıklara susan dilsiz şeytan olmadık, olmayacağız" dedi.

Eskişehir Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Akyüz, Galatasaray-Trabzon spor maçındaki olaylarla ilgili olarak "Haksızlıklara susan dilsiz şeytan olmadık, olmayacağız" dedi.

Maçın 59. dakikasından sonra yaşanan olayların, üst üste yapılan haksızlıklara isyanın bir belgesi olarak dünya spor tarihine Salih Dursun ve Trabzonspor adına bir altın sayfa, Türk hakemliği adına ise bir utanç sayfası olarak yazıldığını belirten Akyüz, "Biz haksızlığa her zaman isyan ettik, ediyoruz da. Dün gece de yine bizim isyan gecemizdi. İzleyenler hatırlarlar, Sürmene'de Fenerbahçe otobüsü kurşunlandığı zaman da biz kamuoyunun karşısına geçip "Bir bugün Fenerbahçeliyiz" demiştik. Çünkü ortada, her ne kadar bugün nasıl bir tezgah olduğu ortaya çıkarılamamış da olsa, çok büyük bir haksızlık vardı. Biz hiçbir zaman haksızlıklara susan dilsiz şeytan olmadık, olmayacağız. Dün akşam Salih Dursun bunu bir kez daha gösterdi" dedi.

SAKALIMIZI KESTİNİZ

"Dün akşam bir kez daha Trabzonspor'un sakalı tıraş edilmiştir, ama Salih Dursun evladımız yaptığı hareketle hakemlik müessesesinin kolu kesilmiştir. Kesilen sakal eskisinden daha gür çıkar, ama kesilen kol yerine gelmez" diyen Akyüz şöyle devam etti:

"Biz "Trabzonspor doğranmıştır" diyoruz. Hakem üniforması ile sahaya çıkan o kişi, belki de uluslararası, yani illegal bahis oyunlarının, bir tezgahın parçasıydı. Perşembenin gelişi, Sabri'nin Marin'e yaptığı harekete penaltı vermemesiyle çarşambadan belliydi, ama bu kadarını hiç kimse beklememiştir. O hakem üniformalı kişiye düşen şudur: Daha önce bir meslektaşının yaptığı gibi, çıksın medyanın karşısına ve "Bu iş benim işim değil" desin. Federasyon sayfasında eğitimci olduğu yazıyor. Bu vicdansızlıkla kimi, nasıl eğitecekse, mesleğine dönsün. Ama çocuğumun öğretmeni olsa ben "Öğretmen reddetme" hakkımı kullanarak eğitimciliğine de son vermesini isterdim. Türk spor camiasının başı sağ olsun, hakemlik bir kez daha öldü." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Dursun Trabzonspor Eskişehir Ali Akyüz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title