Haberler

Eskişehirli Bayan Kuaförü Milli Takım Seçmelerinde 1'inci Oldu

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu’nun düzenlediği milli takım seçmelerinde, Eskişehirli bayan kuaförü Hanife Tunç 1’inci oldu.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu'nun düzenlediği milli takım seçmelerinde, Eskişehirli bayan kuaförü Hanife Tunç 1'inci oldu.

Hanife Tunç'un 1'inci olması üzerine Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası'nda tören düzenlendi. Törende Hanife Tunç ve Eskişehir'i temsil eden bir başka isim olan Nurdan Ok Obruk, onur belgesi aldı. 16-18 Kasım tarihinde Ankara Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen milli takım seçmelerine, 20 yıllık bayan kuaförü Hanife Tunç, yüksek fantezi topuz dalında kendisine ait patentli NİF örgü modeliyle katıldı. Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Eskişehir temsilcilerini kutladıklarını söyledi. Üyelerin başarılarının devamını dileyen Özkara, "Eskişehir'i temsil eden 25 yıllık bayan kuaförü Nurdan Ok Obruk ve İç Anadolu Bölgesi şampiyonumuz Hanife Tunç'u, önce Eskişehirimizi daha sonra bizleri tüm İç Anadolu bölgesinde temsil etmeleri nedeniyle, elemelerde gösterdikleri bu gayret ve azimlerinden ötürü kutluyoruz. Bizleri onurlandırmalarından dolayı kendilerine bu onur belgelerini takdim ediyorum. Şahsım ve üyelerimin adına mutluluk duyuyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title