Haberler

Eskişehir Valisi Tuna, Beylikova'da İncelemelerde Bulundu

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi'nde inceleme yaptı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi'nde inceleme yaptı.

Tuna, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, bölgeye girişimcilerin yoğun ilgisinin olduğunu belirterek, şu an altyapısı tamamlanan yerleri satışa sunduklarını kaydetti.

Kanalizasyon ve aydınlatma çalışmalarının büyük bir titizlikle yapıldığı anlatan Tuna, organize sanayi bölgesindeki tesisler arası yolun ise 20 metre genişliğinde olduğunu ve yolların parke taşla döşendiğini bildirdi.

Tuna, bölge tam anlamıyla faaliyete geçtiği zaman Beylikova halkının bundan büyük bir fayda göreceğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Organize sanayi bölgesi bütün yöreye hizmet verecek bir kuruluştur. Öncelikle burada yaşayan insanımızın talepleri halinde, buradan en çok onlar istifade edecektir. Geçen hafta tüm Eskişehirli müteşebbisleri bilgilendirmek için Valilikte bir toplantı yaptık. Bölgemizdeki çiftçiliğin ve hayvan yetiştiriciliğinin daha iyi şartlarda yapılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bunları yaparken de Beylikova'da yaşayan insanımızın sağlığı tehdit edecek unsurlara dikkat ediyoruz. Sıhhi şartlar düşünülerek gerçekleştirilen alt yapımız şuan hazır durumda. İnternet bağlantıları ve yol çalışmaları tamamlandı. Burada yapacağımız başarılı çalışmaların, Beylikova halkına büyük getirisi olacaktır."

Ziyaretlerde Vali Tuna'ya Beylikova Kaymakamı Selçuk Haskırış, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Güngör Azim Tuna Eskişehir Beylikova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title