Haberler

Eskişehir Valisi Çelik, Vatandaşları Duyarlı Olmaya Çağırdı

ESKİŞEHİR'de dün akşam yapılan ve 3 kişinin gözaltına alındığı IŞİD operasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Vali Azmi Çelik, vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

ESKİŞEHİR'de dün akşam yapılan ve 3 kişinin gözaltına alındığı IŞİD operasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Vali Azmi Çelik, vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Terör örgütü IŞİD mensubu olan ve yapılan çalışmalarda eylem hazırlığında bulundukları belirlenen 3 kişi, saat 02.00 sıralarında 3 ayrı adrese yapılan operasyonda gözaltına alındı. Vali Çelik, yapılan operasyonu değerlendirirken şunları söyledi:

"Dün akşam güvenlik kuvvetlerimiz, Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü'nün koordinesi ve özel harekatımızın da katılmış olduğu bir operasyon icra ettiler. Bir ihbar üzerine DAEŞ mensubu 3 şahıs yakalandı. Bunların konutlarında yapılan aramalarda patlayıcı yapımında kullanılan bir takım malzemeler ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi. İlimizin ve ülkemizin huzuru bizim için son derece önemli. Güvenlik kuvvetlerimizle, hem emniyetimiz, jandarmamız, hem de istihbarat teşkilatımız son derece özverili bir şekilde çalışıyorlar, görevlerini ifa ediyorlar. Yapılan operasyonda bu amaca yönelik bir operasyondu. Kendilerini tebrik ediyorum. Başarılı bir operasyon oldu. Vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Şehrimizin huzurunu hep birlikte sağlayacağız. Vatandaşlarımız ve güvenlik kuvvetlerimiz el ele birlikte sağlayacak. Olası muhtemel toplumsal olayların önüne şimdiden geçilmiş olması, önüne geçmek adına atılan adımlar son derece önemlidir. Güvenlik kuvvetlerimizi tekrardan tebrik ediyorum." - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title