Haberler

Eskişehir Ülkü Evleri 2. Geleneksel Birlik Beraberlik ve İstişare Yemeği Düzenlendi

Eskişehir’de Eskişehir Ülkü Ocakları ve Ülkü Evleri Eskişehir Mütevelli Heyeti tarafından, 2. geleneksel birlik beraberlik ve istişare yemeği düzenledi.

Eskişehir'de Eskişehir Ülkü Ocakları ve Ülkü Evleri Eskişehir Mütevelli Heyeti tarafından, 2. geleneksel birlik beraberlik ve istişare yemeği düzenledi.

Düzenlenen yemeğe Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan, Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı İbrahim Bal, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, MHP İlçe Başkanları, MHP il ilçe yöneticileri, Tepebaşı, Odunpazarı ülkü ocağı başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu gazeteci yazar Hüseyin Güven'in yaptığı program Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Ülkücü teşkilat üyeleri Türk Yurdu fikrini, ücretsiz kurslar, ülkü evlerinde kalan öğrencilere sahip çıkılması gerektiği, ülkü evleri sayısının artarak daha fazla öğrencinin istifade etmesi gerektiği vurgulandı.

Yemekte konuşan Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan, millet olarak teşkilatçı, disiplinden taviz vermeyen ve paylaşmayı esas kabul eden bir toplum olduklarını vurguladı. Şahan, "Ülkü ocakları Türk milletine şiar edinmiş bir kurumdur. Ülkücü gençlerin milli ve manevi değerlere bürünerek memleket faydasına, vatan faydasına hizmet edebilecek makamlara gelebilmeleri için öncelikle eğitim almaları gerekir. Bu sebepten dolayı ülkü evleri projesi kapsamında Eskişehir'de an itibarı ile 5 adet ülkü evini hayata geçirmiş bulunmaktayız. Eskişehir'de ve ülkemizde açılan ülkü evlerimizi milletimize, ülkücü kardeşlerimize hayırlı uğurlu eylesin. İnanıyorum ki, ülkü evlerinden yetişecek ülkücü gençliğimiz vatanımızın, milletimizin, ailelerinin ve bizlerin gururu olacaklar. Güzel hizmetler yapacaklar. Buna inancımız tamdır" dedi.

Eskişehir Ülkü Evleri Mütevelli Heyet Başkanı İbrahim Bal ise konuşmasında, ülkü evleri projesinin 2 evle başlayıp 5 eve ulaştığını vurguladı. Bal, "Sayı olarak az görünmekle beraber, ileriye ümitle bakabilmemizi sağlayan bir rakamdır. Belki istense bu rakam daha da artırılabilir ama biz kontrollü büyümeyi hedefledik. Buradan elinizi taşın altına koymaya destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Sezer Odunpazarı Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title