Haberler

Eskişehir Ticaret Borsası Yönetimi, Vali Çelik'i Makamında Ziyaret Etti

Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyarete ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyarete ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, tarım ve hayvancılığa dayalı ürünlerin pazarlanmasında ve bu alanlarda üretilen projelerin hayata geçmesinde Valilik olarak ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını bildirdi. Ziraat sektöründe, çeşitli risklerin olduğunu hatırlatan Vali Çelik, çiftçilerin doğal afetleri içeren faktörlerden kaynaklanan zararlarını devletin karşıladığını söyledi.

Fettullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz da darbe girişimine kalkışıldığını hatırlatan Vali Çelik, "Vatandaşımız milli irade ruhunu ortaya koyarak, devletine sahip çıkmıştır" dedi. Milletimizin birlikte dik duruşu sayesinde ayrışma gerçekleşmediğini aktaran Vali Çelik, bu heves içerisinde olanların Türkiye'yi bölemeyeceğini ifade etti. Herkesin bu girişimden ders çıkarmasını isteyen Vali Çelik, Borsa Yönetimine iyi niyet dilekleri için teşekkür etti.

Türkiye'de 113 borsanın faaliyet gösterdiğini bildiren Başkan Zeydan, elektronik ortamda şeffaf satış yapılan 8 borsadan biri olduklarını söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title