Haberler

Eskişehir Tanıtım Grubu'nun Ödülleri Dağıtıldı

Eskişehir Tanıtım Grubu'nun ödülleri dağıtıldı Eskişehir Tanıtım Grubu'nun (ETG) 2015 yılı ödülleri dağıtıldı.

Eskişehir Tanıtım Grubu'nun ödülleri dağıtıldı

Eskişehir Tanıtım Grubu'nun (ETG) 2015 yılı ödülleri dağıtıldı. Törene katılamayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın ödüllerini eski bakan Prof.Dr. Orhan Oğuz'un elinden Ak Parti Milletvekili Emine Nur Günay aldı. Prof.Dr.Oğuz, Bakan Avcı'ya ait ödülü verdiği milletvekili Günay'a 'Siz özel kalem müdürü müsünüz?' diye sordu.

ETG tarafından Eskişehir'i 2015 yılında spor, sanat, siyaset gibi alanlarda ulusal ve uluslararası arenada tanıtan kişi, kuruluş, sivil toplum örgütlerine ödülleri verildi. Ödül töreni Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'ndeki Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Törene onur konuğu olarak Milli Eğitim eski bakanı Prof.Dr. Orhan Oğuz, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Naci Gündoğan ile çok sayıda davetli katıldı. Törene katılamayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın ödüllerini Ak Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, eski bakan Prof.Dr. Orhan Oğuz'un elinden aldı. 93 yaşındaki Prof.Dr.Oğuz, Bakan Avcı'ya ait ödülü milletvekili Günay'a vermeden önce, "Ödülü kime vereceğiz?" diye sordu. Günay da "Ben alıyorum. Bakanımız adına ben alıyorum" yanıtını verdi. Prof.Dr. Orhan Oğuz"Özel kalem müdürü müsün?" diye sorunca Günay da gülerek "Sayılır, aynen öyle" dedi. Milletvekili Emine Nur Günay, Prof.Dr.Orhan Oğuz'dan Başbakan Davutoğlu'nun ödülünü alırken de "Bunu da Başbakanımız adına sizin ellerinizden alıyorum. Aynen ileteceğim. Kendisi son gelişmeler nedeniyle katılamadı bugün buraya. Ama hürmetlerini ve selamlarını gönderdi. Ellerinizden öpüyor" dedi. Prof Dr.Oğuz da "Ona da söyleyin o bana uzak doğuda elma hediye etmişti. Ben de ona bu ödülleri hediye ediyorum" diye konuştu.

Sinema sanatçısı Nuri Alço da, tören öncesi gazetecilere kendisinin de rol aldığı 'Temel ile Dursun İstanbul'da' adlı filmin vizyona girdiğini belirterek, "Gayet iyi. Güzel bir komedi filmi. Bu sıralar çok acılı günler yaşıyoruz. Milletçe, halkça çok acılı günler yaşıyoruz. Onları bir nebze dindirebilmek için hep komedi filmlerine yönelindi" dedi.

ETG'nin 2015 yılında ödül verdiği diğer isimler ise şöyle: Hasan Odabaşı (Danıştay üyesi), Mustafa Yaman (Balıkesir Valisi), Polimeks (Dünyanın 50. büyük Firması), JEANCİ (Taner Büyükcan- Başarılı İş Adamı), Erdoğan Tekgöz (KKTC), Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Naci Gündoğan, Selami Tütüncüoğlu (KİAŞ, CEO) Engin Öztürk (Oyuncu), Ali İsmet Öztürk (Gösteri Pilotu), Rüştü Bozkurt (Köşe Yazarı) Prof.Dr.Mücahit Öztürk (Yeşilay Başkanı), Mehmet Eser (Avrupalı Eskişehirliler Derneği Başkanı), İpek Şenoğlu (Tenis), Ceylan Çalışkan (Spor Adamı), Nuri Alço (Sinema), Rasim Kara (Milli Takım), Mithat Körler (Sanatçı) Akhmet Akhmedov (Sanatçı), TRT Yunus Emre Dizisi (Emre Konuk), Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen (Yılın Belediye Başkanı), Milletvekilleri Atilla Sertel, İzzet Yönter ve Hüseyin Kocabıyık.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Nur Günay Ahmet Davutoğlu Orhan Oğuz Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title