Haberler

Eskişehir Şehir Tiyatroları Drama Kursiyerleri "Yurtta Barış Dünyada Barış" Adlı Gösteri ile...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde 11-13 yaş grubu çocuklar, sürdürdükleri drama kursunu Sultandere Sahnesi’nde gerçekleştirdikleri bir gösteri ile tamamladılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde 11-13 yaş grubu çocuklar, sürdürdükleri drama kursunu Sultandere Sahnesi'nde gerçekleştirdikleri bir gösteri ile tamamladılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın, Eskişehir'in 75. Yıl mahallesi'nde yaşayan çocukları kapsayan Drama Kursu, 6 haftalık eğitim sonrasında "Yurtta Barış Dünyada Barış" adlı gösteri ile son buldu. Eğitimlerini, çocuk gelişimi eğitimi uzmanı ve drama lideri Serap Antepli'nin üstlendiği ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen kurs, çocukların sosyal ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak ve toplumsal barışın önemini vurgulamak ana teması ile yürütüldü. Olaylar arasındaki sebep sonuç ilişkilerini kurdurarak, farklı yaşamları, farkındalığı ve duyarlılığı geliştirerek şiddeti kınamak üzere 15 Kasım 2105 tarihinde sahneye çıkan çocuklar, 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Haftası'nda ailelerine ve arkadaşlarına seslendiler.

Gösteride, Seniha Nida Güler, Mehmet Ali Karadeniz, Beyza Efe, Yiğit Yılmaz, Seher Gündoğmuş, Hasan Onurcan Arıkan, Mehmet Emin Süngü, Rabia Sarı/ Beyzanur Güler, Esin Solak, Mert Karaman, Meryem Şimşek, Atahan Cavcar, Mert Kırt, Ceren Özen, Esra Demiroğlu, İrem Özen, Şeyma Nur Yüce, Oğuzhan Selek, Şule Çakır adlı kursiyer çocuklar yer aldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title