Haberler

Eskişehir Polisinin Akıllı Binası Son Aşamaya Geldi

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımının büyük ölçüde tamamlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımının büyük ölçüde tamamlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yetersiz olması ve birimlerin dağınık olarak faaliyetlerini yürütmesinden dolayı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Muttalip Kümesyeri mevkinde yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yapılıyor 40 bin metrekarelik alanda akıllı bina teknolojisiyle inşa edilen ve büyük bir bölümünün tamamlandığı inşaatta, 700 kişilik konferans salonu, 100 kişilik üst düzey brifing salonu, kriz ve toplantı odaları, mobese odası, yangın ikaz ve söndürme sistemleri, akıllı sınıf, spor ve kondisyon salonu gibi birçok birim bulunuyor. Eskişehir'de farklı noktalarda görev yapan emniyet mensupları, yapılan bu bina ile artık tek bir noktadan hizmet verecek.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek bina inşaatı ve projeyle ilgili bilgi aldı. Proje mimarı ve polis memuru olan Ahmet Devecel eşliğinde, binayı içerisinde makam odası, konferans salonu ve brifing salonunu gezen Koca, yapılan akıllı binanın Eskişehir emniyetini rahatlatacağını söyledi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, emniyet mensuplarının fedakarane bir şekilde ülkede görevlerini yerine getirdiğini söyleyerek, "Bu anlamda da ülkemizde birlik ve beraberlik konusunda, kalkınması konusunda ülkemizdeki özellikle terör saldırılarına karşı can siperane ülkemizi ve yurdumuzu savunuyorlar. Bu vesileyle her şeyden önce son dönemlerde hain saldırılar sonucunda şehit olmuş emniyet mensuplarımıza ve askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"DAHA ŞEFFAF, DAHA SAĞLIKLI ORTAMDA HİZMET ETMELERİ EMNİYET MENSUPLARIMIZ AÇISINDAN ÖNEMLİ"

Koca, gelişen Türkiye'de emniyet mensuplarının özellikle demokrasi adına, yurdun güvenliği adına çok önemli bir görev icra ettiğini belirterek, "Bu görevi icra ederken de elbette daha müreffeh, daha şeffaf, daha sağlıklı ortamda hizmet etmeleri emniyet mensuplarımız açısından, görevlerini yerine getirme açısından daha önemli. Bu anlamda da emniyet mensuplarımıza daha sağlıklı ve daha güzel çalışma mekanları oluşturmak hükumetimiz olarak da bu dönemde el attığımız ve yurdun birçok noktasında yeni emniyet binaları, yeni emniyet sarayları yaptığımızı hepimiz biliyoruz. İşte Eskişehir'imize bu anlamda önemli bir görevi yerine getirmiş oluyoruz" şeklinde konuştu.

"40 BİN METREKARELİK BİR ALANDA 135 MİLYON LİRA CİVARINDA İHALE BEDELİ BİR İNŞAAT"

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, bina inşaatı bitiminin son aşamaya geldiğini ifade ederek, "Yaklaşık 40 bin metrekarelik bir alanda yine 135 milyon lira civarında ihale bedeli olan bir inşaatın artık son aşamasına gelmiş ve tamamlamış bulunuyoruz. TOKİ yetkilileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda çok az bir çevre düzenlemesindeki eksikliklerin kaldığı, bu eksikliklerin giderilmesinden sonra teslim alınacağı ve artık emniyet birimimize teslim edileceğini biliyoruz. Kentimizin 15 ayrı noktasında görev yapan emniyet birimlerimiz var. İnşallah bu emniyet birimlerimiz artık bu noktada hizmet edecek, bu noktada verecek ve faaliyetlerini bu noktadan sürdüreceklerdir. Bunun sonucunda artık burada hizmet verilmesiyle birlikte personel, araç gereç, zaman, akaryakıt gibi birçok önemli kayıplar ortadan kalkmış, emniyetimiz olay mahalline bu noktadan çok sağlıklı ve hızlı bir şekilde sahip olacak. Zira Çevre Yolu üzerindeyiz. Çok fazla trafiğin olmadığı bir noktadayız. Buradan da inanıyorum ki emniyet birimlerimiz suç mahalline daha hızlı bir şekilde ulaşmış olacaklar" diye belirtti.

"EMNİYET BİNAMIZ ŞEHRİMİZDE ÖNEMLİ BİR NOKTADA YAPILMIŞ DURUMDA"

Koca, vatandaşların Emniyet Müdürlüğü'nde olan iş ve işlemlerinin yapılan yeni hizmet binasıyla birlikte daha sağlıklı bir ortamda, daha hızlı bir şekilde gerçekleştirileceğini de kaydederek, "Emniyet binamız şehrimizde önemli bir noktada yapılmış durumda. Ulaşımı kolay, çevre yolu üzerinde olması hasebiyle inanıyorum ki Eskişehir'imizde bu binayla birlikte hemşehrilerimiz emniyet birimlerine daha kolay bir şekilde ulaşmış olacak. Emniyet mensubu personellerimiz de bu sayede daha sağlıklı bir ortamda çalışmış ve daha güzel şekilde hizmet etme imkanına sahip olacaklar. İçerisinde önemli birimleri barındıran özellikle konferans salonlarını, brifing salonlarını, kriz ve toplantı odalarını, mobese sistemlerini, ısıtma ve soğutma sistemlerini ki bu bildiğim kadarıyla akıllı bir bina bu anlamda çok önemli. Eskişehir'de akıllı bina olarak düzenlenen binalarımızdan birisidir. Yine yangın ve arşivlemeyle ilgili tüm birimleri barındıran bu binamızın hem emniyet mensuplarımıza hem de Eskişehir'imize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah en kısa sürede teslim alınır ve açılışını gerçekleştiririz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Emniyet Genel Müdürlüğü Salih Koca Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title