Haberler

Eskişehir- Öğrenciler Bakan Avcı'nın Doğum Gününü Kutladı

Öğrenciler bakan Avcı'nın doğum gününü kutladı Eskişehir'de lise öğrencileri, Türk Dünyasından minyatür eserlerin yer aldığı parkı birlikte gezdikleri Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın doğum gününü kutladı.

Öğrenciler bakan Avcı'nın doğum gününü kutladı

Eskişehir'de lise öğrencileri, Türk Dünyasından minyatür eserlerin yer aldığı parkı birlikte gezdikleri Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın doğum gününü kutladı. Öğrenciler bakan Avcı'ya hep bir ağızdan 'Doğum gününüz kutlu olsun' dedi.

Bakan Nabi Avcı Sazova Mahallesi'ndeki Bilim, Sanat ve Kültür Parkı içerisindeki Türk Dünyası'ndan 32 eserin minyatürlerinin yer aldığı Türk Dünyası Şahaserleri Parkı'nı öğrencilerle birlikte gezdi. Avcı, öğrencilerle birlikte minyatür eserlerin önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir grup lise öğrencisi bakan Avcı'ya doğru 'Doğum gününüz kutlu olsun' diye bağırdı. 62'nci yaş gününü hatırlayan öğrencilere teşekkür eden Avcı, "Hiçbir Bakan veya siyasetçi doğum gününde, bu kadar güzel bir doğum günü hediyesi almamıştır" dedi.

Avcı, Türk Dünyası Şahaserleri Parkı'na yeni bir isim verileceğini ve bu ismi de öğrencilerin belirleyeceğini söyledi. Avcı şöyle devam etti:

"Burası öğrencilerin, Türk Dünyası'nın pek çok köşesindeki medeniyet mirasımız hakkında en azından bir bilgi, bir merak duyulması sağlanacak şekilde tasarlandı. Buraya öğrencilerimiz isim koysun dedik. Şimdi okullarımızdan öğrencilerimiz belli bir program dahilinde buraya geliyorlar, geziyorlar. Kendilerine verilen kartpostal türü oy pusulaları vasıtasıyla parka verilmesini istedikleri isim önerisini bize bildiriyorlar. Daha sonra öğretmenlerden oluşan jüri ismi belirleyecek. Böylece bütün çocuklarımızın burayı ne olarak gördüğünü anlamış olacağız. Her isim önerisi öğrencilerimizin zihninde burasının ne uyandırdığını gösteriyor. Önerilen isimler o açıdan bizim için çok önemli. İsimlerden yola çıkarak öğrencilerimizin beklentileri hakkında bir fikir sahibi olacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Nabi Avcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title