Haberler

Eskişehir Nabi Avcı: Oy, Hizmet Getirebilecek Olana Verilir

Nabi Avcı: Oy, hizmet getirebilecek olana verilir Eskişehir'de seçim çalışmalarını sürdüren Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "O parti barajı geçecek, bu parti barajı geçmeyecek düşüncesi ile oy kullanma düşüncesi yanlış. Oy, hizmet getirebilecek olana verilir. Oyunuzu ziyan etmeyin" dedi.

Nabi Avcı : Oy, hizmet getirebilecek olana verilir

Eskişehir'de seçim çalışmalarını sürdüren Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "O parti barajı geçecek, bu parti barajı geçmeyecek düşüncesi ile oy kullanma düşüncesi yanlış. Oy, hizmet getirebilecek olana verilir. Oyunuzu ziyan etmeyin" dedi.

Bakan Nabi Avcı Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde kurulan semt pazarını gezdi. Vatandaşlara ve esnaflara kırmızı karanfil dağıtan Avcı, yolda karşılaştığı Mahmudiye Belediye Başkanı CHP'li İshak Gündoğan ve Odupazarı Belediye Başkanı CHP'li Kazım Kurt ile birlikte çay bahçesinde oturup çay içti. Avcı, Gündoğan ve Kurt'a da kırmızı karanfil verdi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, CHP'li başkanlarla sohbetinin ardından daha önce Mahmudiye ilçesine bağlı köy olan, yapılan düzenlemeyle mahalleye dönüştürülen İsmet Paşa Mahalesi'ne gitti. Bir kahvede oturanlarla sohbet eden Avcı burada yaptı konuşmada Ak Parti'ye oy istedi. Avcı şöyle dedi:

"O parti barajı geçecek, bu parti barajı geçmeyecek düşüncesi ile oy kullanma düşüncesi yanlış. Oy, hizmet getirebilecek olana verilir. Oyunuzu ziyan etmeyin. Tabi ki tercih sizin ama Türkiye'nin 12 yılda nerden nereye geldiğini de unutmamak lazım, istikrarın değerini bilmek lazım. Eğer siyasi ve ekonomik istikrar bozulursa, yarın hepimiz bundan etkileniriz. Kimse benim tuzum kuru ben etkilenmem diye düşünmesin. O yüzden oy kullanırken de vicdanımıza yaslanacağız. Kim ne yaptı bugüne kadar? Kim yapmak istiyor? Bunları tartacağız, ona göre oyumuzu kullanacağız. Biz AK Parti olarak bugüne kadar yaptığımız işlerde muvaffak olduğumuzu, vatandaşa hizmet için çalıştığımızı Allah da biliyor, biz de biliyoruz. Vatandaş da inşallah takdir ediyor. Şükür nimeti arttırır. Yapılanların kıymetini bilirsek, Allah daha fazlasını bize nasip eder. Ben buradaki kardeşlerimin geniş resme bakarak oy kullanmaları gerektiğini belirtmeyi bir vazife biliyorum. Dostluğu, kardeşliği, barışı teyit etmek için AK Partinin bugüne kadar yaptıkları ortada, bundan sonra da yapacakları belli. Siz de 7 Haziran günü sandık başına gittiğiniz zaman bunların muhasebesini yaparak oyunuzu kullanırsanız, memleketimiz için en doğru kararı vermiş olursunuz."

BAKAN AVCI LÜLETAŞI USTASI OLDU

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'in Odunpazarı semtindeki tarihi Atlıhan Çarşısı'nda bulunan esnafları ziyaret etti.

Bakan Avcı girdiği bir lületaşı dükkanında eline bıçak alarak lületaşından pipo yapmaya başladı. Avcı kısa süre sonra lületaşı ustalarının daha önceden yapmış olduğu bir pipo başlığını eline alıp gazetecilere göstererek, "İşte bunu ben yaptım" dedi. Bakanın esprisini yanında onu izleyen Ak Parti Eskişehir 3'üncü sıra milletvekili adayı Emine Nur Günay alkışladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Nabi Avcı Mahmudiye Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

ŞABAN ÖZOĞLUAdınızı Yazın:

TÜRKİYENİ SGELİR ANANIZDAN MİRASMI KALDI HİZMETİ CEBİNİZDENMİ YAPIYORSUNUZ SİZ HİZMET YAPIYORUZ DİĞE GELEN PARAYI ÇALAN HIRSIZLAR DEĞİLMİSİNİZ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title