Haberler

Eskişehir Mobil Afet Yönetim Sistemi Anlatılacak

Eskişehir Kent Konseyi ev sahipliğinde; Anadolu Üniversitesi-Eskişehir Valiliği arasındaki işbirliği kapsamında Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yürütülen araştırma çalışmaları ile geliştirilen mobil uygulama olan "ESMAY" projesinin bilgilendirme semineri yapılacak.

Eskişehir Kent Konseyi ev sahipliğinde; Anadolu Üniversitesi- Eskişehir Valiliği arasındaki işbirliği kapsamında Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yürütülen araştırma çalışmaları ile geliştirilen mobil uygulama olan "ESMAY" projesinin bilgilendirme semineri yapılacak.

Eskişehir Kent Konseyi'nden yapılan açıklamada "Afet anında hızlı, güvenilir ve faydalı bilgilerin hem afetten etkilenen insanlara hem de afeti yönetecek insanlara ulaştırılmasına büyük katkı sağlayacak Eskişehir Mobil Afet Yönetimi Sistemi (ESMAY) uygulamasının tanıtım ve bilgilendirme semineri için 15 Şubat 2017 saat 14.00'de Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da buluşuyoruz. Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Alper Çabuk ve Yrd. Doç. Dr. Muammer Tün'ün konuşmacı olarak katılacağı ve her birimiz için hayati önem taşıyan bu uygulamanın tanıtım seminerine tüm halkımız davetlidir."denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Üniversitesi Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title