Haberler

Eskişehir 'Kent ve Yaşam Ödülleri' Eskişehir, Istanbul ve Gaziantep'e Verildi

'Kent ve Yaşam Ödülleri' Eskişehir, İstanbul ve Gaziantep'e verildiBu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Kent ve Yaşam Ödülleri'nde 'Yeni Kent Modeli' kategorisinde İstanbul Şile Belediyesi, 'En Başarılı Tarihsel Dönüşüm' kategorisinde Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ve 'Başarılı Yönetim' kategorisinde...

'Kent ve Yaşam Ödülleri' Eskişehir, İstanbul ve Gaziantep'e verildi

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Kent ve Yaşam Ödülleri'nde 'Yeni Kent Modeli' kategorisinde İstanbul Şile Belediyesi, 'En Başarılı Tarihsel Dönüşüm' kategorisinde Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ve 'Başarılı Yönetim' kategorisinde ise Ekonominin Onur Ödülü'ne Gaziantep'teki Sanko Holding layık görüldü.

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) '13'üncü Kent ve Yaşam Ödülleri', İstanbul'da düzenlenen organizasyon ile sahiplerine verildi. Daha yaşanabilir kentler için proje üreten kişi ve kurumları onurlandırmak, cesaretlendirmek amacıyla her yıl düzenlenen 'Kent ve Yaşam Ödülleri' bu kez Şile, Odunpazarı ve Gaziantep'e verildi. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "Belediyecilik kent ve yaşamın olmazsa olmaz aktörü ve belirleyicisidir. İstanbul'un yükselen bir değeri olan sürdürülebilir bir kent modelini ortaya koyuyoruz. Mega kentlerde kırsal arazi yönetim modelini ortaya koyarken bir kırsal kalkınma ve tarımsal turizm vizyonuyla sürdürülebilir kent ekonomisini var olan kısıtlılıklarla buluşturarak dizayn etmeye uğraşıyoruz. Ürün odaklı bakarsak Şile Bezi, Şile'nin kadim bir ürünü ve ekonomik değeri olan bir ürün" ifadelerini kullandı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise Hamamyolu projesi ile ödüle layık görüldüklerini belirterek, "Şu anda kent ve yaşam ödülüyle ilgili Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin gerçekleştirmekte olduğu Hamamyolu Projesi, kentin yaşamına doğrudan müdahil olan bir noktada ve çok iddialıyız. Bunun da takdir edilip değerlendirilmesi bizi ayrıca mutlu etti. Eskişehir'de tarihi dokuyla, Porsuk'la Odunpazarı arasındaki bağlantıyı kuran bir projedir ve bittiği zaman ki, 31 Ekim'de bitecektir. Bittiğinde Türkiye'nin çok dikkate alacağı bir proje olacaktır" dedi.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu da " Gaziantep'le SANKO ailesinin büyük bir birleşimi var, karşılıklı enerjimizi birleştirince ortaya güzel bir durum çıkıyor. Gaziantep marka şehir olmaya hak kazanmış bir kenttir. 2017 senesinde Gaziantep'in enerji tüketimi yüzde 7 artmış, istihdam gücü yüzde 5 artmış durumda. Gaziantep olarak örnek kent olmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Gaziantep İstanbul Şile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title