Haberler

Eskişehir'in "Recep Dayı"Sı Ölüm Kalım Savaşı Veriyor

Eskişehir’de dengesini kaybederek Porsuk Çayı’na düşen “Recep Dayı” olarak bilinen ve kentin fenomeni olan 65 yaşlarındaki kimliği belirsiz kişi, ölüm kalım savaşı veriyor.

Eskişehir'de dengesini kaybederek Porsuk Çayı'na düşen "Recep Dayı" olarak bilinen ve kentin fenomeni olan 65 yaşlarındaki kimliği belirsiz kişi, ölüm kalım savaşı veriyor.

"Seviyorum" diye bağırarak kentin dört bir köşesinde gezen "Recep Dayı" lakaplı 65 yaşlarındaki kimliği belirsiz kişi, Porsuk Bulvarı Köprübaşı mevkiinde Porsuk Çayı'na düştü. Durumu gören çevredekiler durumu polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, fenerlerle çay içinde şahsı aramaya başladı. Şahsın tespit edilmesinin ardından itfaiye ekibinden bir kişi suya inerek, şahsı çıkarttı. Hareketsiz olarak sudan çıkartılan "Recep Dayı" lakaplı şahıs, 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yoğun bakım servisinde tedavisine başlanılan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan kentin simgesi haline gelen ve 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan "Recep Dayı"nın sosyal medyada yer alan neşeli görüntüleri ise izlenme rekorları kırıyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Köprübaşı Porsuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (1)

caner:

Üzdün bizi dayıı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title