Haberler

Eskişehir'in Kurtuluş Yıl Dönümü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir'in kurtuluş yıl dönümünü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir'in kurtuluş yıl dönümünü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehir halkının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle milli kuvvetlere maddi, manevi yardımda bulunarak, savaşa katılıp ve üstün kahramanlıklar gösterdiğini ifade etti.

Eskişehirlilerin vatan topraklarının işgali karşısında şanlı bir direniş gösterdiğini kaydeden Destici, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimin bu onurlu gününü kutluyorum. Milletçe, şehitlerimizin bize bıraktığı bu mukaddes emaneti her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşımakta kararlıyız. Kahramanca yurdunu savunarak hakka yürüyen kıymetli şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu anlamlı günde, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Eskişehirli vatandaşlarımızı, bu milli günümüzde en içten duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Eskişehir Yerel Haberler

title