Haberler

Eskişehir'in Devleri Öğrencilerle Buluştu

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.com Eskişehir Basket oyuncuları ve yöneticileri, Eskişehir Anadolu Lisesi’nde (EAL) panele katıldı.

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.com Eskişehir Basket oyuncuları ve yöneticileri, Eskişehir Anadolu Lisesi'nde (EAL) panele katıldı.

Kırmızı-siyahlı ekip basketbolcularından Efekan Coşar, Fırat Alemdaroğlu, Kerem Gülmez ile Genel Menajer Ali Parlak ve Takım Menajeri Gürol Karamahmut, EAL'de öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panelde basketbolcular tezahüratlar eşliğinde salona girdi. Öğrencilerin yaptığı 'Hoş geldiniz' ve 'Eskişehir sizinle gurur duyuyor' tezahüratlarına basketbolcular da alkışla cevap verdi. Basketbolcular ve idareciler tek tek öğrencilere tanıtılırken, konuklar da öğrencilere kariyerlerinden kısaca bahsetti. Başarılı sporcular öğrencilere en az bir spor dalında faaliyet göstermeleri tavsiyesinde bulundu.

Efekan: "Yabancı kuralı engel"

Bir öğrenci basketbolculara, 'Kariyer açısından kendinizi ilerleyen yıllarda nerede görüyorsunuz?' sorusunu yönetti. Soruyu cevaplayan Efekan Coşar, "Süper Lig'de düzenli olarak forma giymek tabi ki en çok istediğim şeylerden biri ancak ligimizdeki yabancı kuralı yerli basketbolcuların adeta önünü kesiyor. Süper Lig'deki birçok takımın ilk 5'inin tamamı maalesef yabancı. Bu hem milli takımı hem de bizi etkiliyor" dedi.

Öğrenciden basketbolcuya ilginç soru

Salonda bulunan bir başka öğrenci ise Nesine.com Eskişehir Basket'in genç oyuncusu Mehmet Fırat Alemdaroğlu'na ilginç bir soru sordu. Öğrencinin oyuncuya yönelttiği 'Evde perdeyi kim takar?' sorusu tüm salonu kahkahaya boğdu. Genç basketbolcu Alemdaroğlu'nun perdeleri kendisinin taktığını belirtmesi üzerine salonda bir kez daha kahkahalar yükseldi.

Üçlük yarışması yapıldı

Soru-cevabın ardından oyuncular, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından ise üçlük yarışı yapıldı. Üçlük yarışını Siyah-Kırmızılı basketbolcular 15-7 kazandı. Renkli geçen 3'lük yarışması sonrası tüm salon basketbolcuları alkışladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Fırat Efekan Coşar Eskişehir Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title