Haberler

Eskişehir Freni Boşalan Kamyon Kayalara Çarptı; 2 Yaralı

Freni boşalan kamyon kayalara çarptı; 2 yaralıEskişehir'de sürücünün kiraz toplamak için yokuş aşağı park edip indiği kamyon, frenin boşalınca hızla hareket edip yol kenarındaki derede kayalara çarptı.

Freni boşalan kamyon kayalara çarptı; 2 yaralı

Eskişehir'de sürücünün kiraz toplamak için yokuş aşağı park edip indiği kamyon, frenin boşalınca hızla hareket edip yol kenarındaki derede kayalara çarptı. Şans eseri devrilmeyen kamyonda bulunan 2 kişi kazayı yaralı atlattı.

Olay 75'inci Yıl Mahallesi Prof. Dr. Mehmet Kaplan Sokak'ta meydana geldi. Sürücü 30 yaşındaki Mustafa Ünal, 47 KP 689 plakalı kamyonunu sokakta yokuş aşağı park edip bir evin bahçesinden dışarı sarkan ağaç dallarındaki kirazları toplamaya başladı. İçerisinde Mustafa Ünal'ın eşi 25 yaşındaki Elif Ünal ve yeğeni 8 yaşındaki Nehir Üre'nin bulunduğu kamyon aniden hareket etti. Freni boşaldığı belirtilen kamyon hızla 150 metre kadar gidip yol kenarındaki dere içinde kayalara çarparak durabildi.

Yakıt deposu ile aküsü kopan ve hasar gören kamyonda bulunan Elif Ünal ve Nehir Üre yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ünal 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title