Haberler

Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen Açıklaması

Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, FETÖ Operasyonu kapsamında Eskişehir esnafının temiz çıktığını belirterek, birliğe bağlı 17 bin esnaftan hiçbirinin FETÖ’ya destek vermediğini ve milli iradeye karşı yapılan her türlü kalkışmanın da karşısında olduklarını dile getirdi.

Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, FETÖ Operasyonu kapsamında Eskişehir esnafının temiz çıktığını belirterek, birliğe bağlı 17 bin esnaftan hiçbirinin FETÖ'ya destek vermediğini ve milli iradeye karşı yapılan her türlü kalkışmanın da karşısında olduklarını dile getirdi.

"15 Temmuz kara bir leke olarak tarihteki yerini aldı" diyen Birsen, "Devletimizin birliğini, bütünlüğünü bozmaya çalışanlar bu emellerine ulaşamadılar. Tabi bu arada çok fazla demokrasi şehidi verdik, bir sürü gazimiz var. Devletimizin gücü bu kalkışmayı, bu darbe hareketini halkımızla birleştirerek yok etmiştir. Esnaf ve sanatkarımızın da bu kalkışma ve darbe girişimine karşı koyduğu tavır da yadsınamaz. Esnafımız da her zaman olduğu gibi devletinin yanında olmuştur. Bundan sonra kamu kurum ve kuruluşlarında FETÖ Terör Örgütü'ne yardım ve yataklık yapan insanlar gözaltına alınmaya başlandı. Dün olduğu gibi bugün de esnaf ve sanatkarımız bu konuda temiz. Kesinlikle ve kesinlikle hem teşkilatımızın için de hem de üyelerimizin içinde vatanına ve milletine hainlik edecek tek bir kişi çıkmadı. Allah'a şükürler olsun ki teşkilatımız için de FETÖ'ye üye olan ya da yakın olan kimsenin olmadığını buradan rahatlıkla söyleyebilirim. Teşkilatımız olarak her zaman devletin ve milli iradenin yanındayız. 17 bin üyemiz var. Bunu sadece Eskişehir ile değil Türkiye ile karşılaştırmak lazım. 81 ilimiz, 82 birliğimiz, yaklaşık 2 milyona yakın esnaf ve sanatkarımızla bu demokrasi karşıtı hainlerin karşısında olduk. Demokrasi nöbetlerine destek verdik, destek vermeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Birsen Eskişehir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title