Haberler

Eskişehir'e 6 Yeni Hakim 6 Cumhuriyet Savcısı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnameleri yayınlandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnameleri yayınlandı. Eskişehir'e 6 yeni hakim ve 6 Cumhuriyet Savcısı atanırken, 3 hakim ve 3 Cumhuriyet Savcısı ise başka illere tayin edildi.

Eskişehir Adliyesi'nde görevli hakimler Derman Cönk, Oğuzhan Selçuk ve Hatice Korkmaz ile Cumhuriyet Savcıları Mehmet Yazıcı, Alp Giray Yapar ve Mevlüt Karataş başka illere atandı. Kararname ile Eskişehir Adliyesi'ne, hakimler Faruk Şener, Ertem Küçük, Murat Güle, Kıvılcım Soydan, Harun Bayram ve Aslıhan Akyıldız Elçi ile Cumhuriyet Savcıları Ömer Faruk Oral, Mevlüt Kısır, Hacı Mustafa Yılmaz, İbrahim Temel, Murat Ağaoğlu ve Mehmet Emin Elçi atandı.

Atama HSYK resmi web sitesinden duyurulurken, sitede yer alan açıklamada, "Ataması yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, kararnamelerin meslektaşlarımızın ailelerine, yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz" ifadelerine yer verildi - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mevlüt Karataş Mehmet Yazıcı Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title