Haberler

Eskişehir Destici Liderimiz Muhsin Başkan Yaşıyor Olsaydı 61 Yaşa Basacaktı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Liderimiz Muhsin başkanın bugün doğum günü. Yaşıyor olsaydı 60 yaşını bitirip 61 yaşa basacaktı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Liderimiz Muhsin başkanın bugün doğum günü. Yaşıyor olsaydı 60 yaşını bitirip 61 yaşa basacaktı. Bir an önce bu hadisenin üzerindeki siz perdesinin aydınlanmasının ve olay açığa çıkarılmasını istiyoruz dedi.

Ankara'dan Eskişehir'e gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen Mekke'nin Fethi Gecesi'ne katıldı. Etkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Destici 2014 yılının yolsuzluklarla anılan bir yıl olduğunu söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü Yolsuzluk kelimesi hiç kimsenin dilinden düşmedi. Öbür taraftan Soma ve Ermenek başta olmak üzere büyük işçi ölümlerine neden olan maden faciaları yaşandı. Bütün bu tabloya baktığımız zaman olumsuzluk var. Özellikle hukuk adalet her şeyin başı ve maalesef hukuka olan güven zedelenmiş durumda. Yargıtay'a, Danıştay'a yüzlerce yeni üye atanıyor. Yani her gelen iktidar orda çoğunluğu elde edelim diye yüzlerce üye atarsa bu neye varır Hükümet, iktidar kendi kontrolü altında bir yargı istiyor. Efendim önce 17 -25 Aralık'tan sonra kesin şüphe getirildi. Bu seferde makul şüpheye geçildi. Bu makul şüpheden dolayı iktidar ister basın mensubu, ister işadamı, ister siyasetçi, isterse herkesi makul şüphe ediyor. Parti önlerindeki pankartları kaldırıyor. Bu makul şüphedir diyor gazetecileri gözaltına alıyor. Bir tweet attı diye medya mensuplarını apar topar gözaltına alabiliyor. 17-25 aralık soruşturması yürüten savcıların hakimlerin görevden alınmaları her ne kadar hukuki temele dayalı, şeklen böyle görünse de milletin vicdanında, kamuoyunun ekseriyetinde aslında bunun siyasi bir karar olduğu şüphe götürmez bir algı olarak, gerçek olarak duruyor.

Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili sır perdesinin kaldırılmasını da isteyerek, Liderimiz Muhsin başkanın bugün doğum günü. Yaşıyor olsaydı 60 yaşını bitirip 61 yaşa basacaktı. Kendisini rahmetle şükranla anıyorum, mekanı cennet olsun. Bir an önce bu hadisenin üzerindeki siz perdesinin aydınlanmasının ve olay açığa çıkarılmasını istiyoruz. Biz tabi Büyük Birlik Partisi olarak bunun sonuna kadar arkasında ve takipçisiyiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title