Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde, "Dünya Çocuk Hakları Günü" kutlandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde, "Dünya Çocuk Hakları Günü" kutlandı.

ESOGÜ Tıp Fakültesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, poliklinikler girişinde gerçekleştirilen kutlamada ESOGÜ Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı personeli, hastane sosyal hizmet uzmanları ve Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından stant kurularak çocuklar ve ebeveynlerde çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla broşür dağıtıldı.

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Saniye Tülin Fidan, çocuk haklarına dair sözleşmede, nerede doğduklarına, kim olduklarına, cinsiyetlerine, dinlerine ya da etnik kökenlerine bakılmaksızın bütün çocukların haklarının tanımlandığını bildirdi.

Milletvekili Karacan yol yapım çalışmalarını inceledi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Beylikova ilçesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Karacan'ı Beylikova ilçesi ziyaretinde İlçe Kaymakamı Selçuk Haskırış, Belediye Başkanı Özkan Alp ve vatandaşlar karşıladı.

Karacan, bağlantı yollarıyla birlikte 5 kilometrelik sıcak asfalt, çevre düzenleme ve kaldırım çalışmalarını inceledı.

Kadın sağlığı semineri

Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP) işbirliğiyle düzenlenen kadın sağlığı seminerleri devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kadınların ve ailelerinin yaşam ortamlarını iyileştirecek temel koruyucu sağlık davranışlarının geliştirilmesi ve sağlık kurumlarından koruyucu sağlık hizmet talep bilincinin arttırılması amacıyla düzenlenen kadın sağlığı seminerleri ilçelerdeki mahallelerde devam ediyor.

Seminerler kapsamında, Kaymaz Mahallesi ve Han ilçesinde kadınlar sağlık konusunda bilgilendirildi.

Büyükşehir Belediyesi yeni stada ek otobüs seferi düzenliyor

Büyükşehir Belediyesi, Eskişehirspor'un yeni stadyumunda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı için stadyuma doğrudan ek otobüs seferleri düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, Pazar günü maçın oynanacağı stada rahat ulaşım için ek otobüs seferleri koyacak.

Alaaddin Parkı'nın önündeki duraklardan doğrudan yeni stadyuma taraftarlar için 15 dakika aralıklarla otobüsler kaldırılacak.

Dünya Prematüre Günü

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi tarafından Hastane yönetimi ve Üniversite Rektörlüğü'nün destekleriyle etkinlik düzenlendi.

ESOGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Prof. Dr. Necla Özdemir salonunda gerçekleşen etkinlik Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Alparslan Birdane'nin açılış konuşmalarıyla başladı.

Daha sonra Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'ne bağış yapanlara plaket ve çiçek verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Çocuk Hakları Günü Harun Karacan Beylikova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title