Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü ile Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Seyitgazi İlçesinde Eğitim ve Öğretim Faaliyetlerinin Desteklenmesi" konulu protokol imzalandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü ile Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Seyitgazi İlçesinde Eğitim ve Öğretim Faaliyetlerinin Desteklenmesi" konulu protokol imzalandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, ESOGÜ Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleşen imza töreninde protokole ESOGÜ Çocuk ve Genç Eğtimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOGEM) adına ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen imza attı.

Protokolün Seyitgazi ilçesinde eğitimin niteliği ile ilgili olarak belirlenen ve öncelikli alanlar başta olmak üzere taraflarca uygun görülen alanlarda planlı çalışmalar yürütülerek özellikle öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltmeyi, Seyitgazi ilçesinde görev yapmakta olan öğretmenlerin niteliklerini artırmayı ve eğitimin desteklenmesini sağlamayı, ayrıca yıl boyunca sürecek bilimsel ve sosyal aktivitelerde Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ortak etkinlikler düzenleme ve yürütmeyi amaçladığı kaydedildi.

Türk Kütüphaneciler Derneği'nden Büyükerşen'e ziyaret

Türk Kütüphaneciler Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Haşim Bozdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Türk Kütüphaneciler Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Haşim Bozdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ziyarete katıldığı belirtildi.

Haşim Bozdoğan Türk Kütüphaneciler Derneğinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği bildirildi.

Başkan Büyükerşen Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirilmesi planlanan proje için destek vereceklerini kaydetti.

Güvercin Köy Projesi

Odunpazarı Belediyesi Güvercin Köy Projesi'ne verilen destek artıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ESBİRLİK Başkanı Vedat Akbıyık ve Es Yem Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sürel konu ile ilgili Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u makamında ziyaret etti

Projenin Türkiye'de başka bir örneği olmadığına dikkat çeken Murat Sürel, "Belediyecilik anlayışında sosyal değerlere sahip çıkan Başkan Kurt'a ve Güvercin Köy Projesi'ne Es Yem olarak destek olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Seyitgazi'ye kapalı devre sulama sistemine geçiyor

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde kapalı devre sulama sistemine geçiliyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Seyitgazi'nin tamamında devreye girecek Kapalı Devre Sulama sisteminin proje yapım işi sözleşmesi DSİ 3. Bölge Müdürlüğü'nde imzalandığı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın projenin tarımsal anlamada kalkınmayı daha da hızlandıracağını bildirdi.

Kalın konu ile yaptığı açıklamada ayrıca, "İlçemizde tarımsal kalkınmanın gelişmesi ve her türlü projenin uygulamaya geçmesi için belediye olarak üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Kapalı Devre Sulama sisteminin proje yapım işi sözleşmesinde imzalar atıldı. İnşallah 1,5 yıl içinde bu sistem tamamlanmış olacak. Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na, Seyitgazi'miz için önem arz eden bu projeye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Seyitgazi'li hemşerilerimize, çiftçilerimize ve Seyitgazi'mize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Milli Eğitim Müdürlüğü Seyitgazi Bozdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title