Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sualtı Dünyası, Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü tarafından düzenlenen "Rekreasyon Terapisi Kampı ve Eğitimi" kapsamında 15 zihinsel engelli çocuğa eğitim verildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sualtı Dünyası, Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü tarafından düzenlenen "Rekreasyon Terapisi Kampı ve Eğitimi" kapsamında 15 zihinsel engelli çocuğa eğitim verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından hafif zihinsel engelli çocukların kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Rekreasyon Terapisi Kampı ve Eğitimi kapsamında Sualtı Dünyası'nı ziyaret eden çocuklar dalgıç iletişimi, deniz kirliliği, balık besleme konularında uzmanlardan uygulamalı bilgi aldı.

Çocukların su mühendisleri ve biyologların gözetiminde deneyler de yaptıkları kaydedildi.

- "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası

Tepebaşı Belediyesi "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası tarafından konser düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda davetli katıldığı belirtildi.

Konser sonunda çalınan 10. Yıl Marşı'nı ise tüm salon hep bir ağızdan söylediği kaydedildi.

Konserin ardından bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Orkestra çalışmalarına 24 Ocakta başladı. Aradan kısa bir süre geçmesine rağmen, 19 Mayıs'ta aile içi bir konser verdik. Çok duygulandık ve çok keyif aldık. Yine bir konserle, Cumhuriyet Bayramı Konseri ile birlikteyiz. Şu anda merkezimizde 225 çocuğumuzla birlikte çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası'nın verdiği Konsere Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Utku Çakırözer'in yanı sıra çok sayıda davetlinin izlediği kaydedildi.

Tepebaşı mahallelerinde yol çalışması devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ekipleri mahallelerde asfalt dökümü, taş döşeme, kaldırım çalışmalarına ağırlık veriyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, ekiplerin, Zincirlikuyu mahallesinde ve Toprak Mahsulleri Ofisi önünde, bozulan yollara asfalt onarım işi ve Karabayır Bağları sokakta da taş döşeme çalışması yaptıkları bildirildi.

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, planlama doğrultusunda Tepebaşı'na yakışan yaşam alanları oluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Üniversitesi Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title