Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesi Aşağı Söğütönü Alzheimer ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalarına başlayan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Beceri ve Sanat Atölyesi bünyesindeki kurslar ilk mezunlarını verdi.

Tepebaşı Belediyesi Aşağı Söğütönü Alzheimer ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalarına başlayan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Beceri ve Sanat Atölyesi bünyesindeki kurslar ilk mezunlarını verdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, merkezde gerçekleşen örgü, ahşap boyama, seramik, cam, ebru gibi çeşitli kurslara katılan, engelli, sağlıklı yaşlılar bölümünde kalan yaşlılar ve kursa gelen vatandaşların yaptığı el ürünleri yıl sonu sergisiyle sunulduğu belirtildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, merkezin BEBKA'dan 800 bin lira hibe ile yapıldığını belirterek "Tepebaşı Belediyesi'nin hibe konusunda elde ettiği başarı bütçesini ne kadar akıllı kullanıldığının göstergesidir. Bu merkez burada yaşayan insanlarımızın yaş ile ilgili olarak bedensel şikayetlerin ve engelli çocukların kas fonksiyonlarını geliştirmek için fizyoterapi merkezinde görevini görürken sanat ve beceri atölyeleri ile de rehabilitasyonu sağlayarak yaşama tutunmalarını sağlıyoruz. Bugün 1.5 ay gibi kısa bir sürede ortaya çıkan el emeği ürünlerin sergisini açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Sergide Başkan Ataç'a kara kalem bir portresi hediye edildiği kaydedildi.

- Tepebaşı Belediyesi Efsaneler Futbol Yaz Okulu

Tepebaşı Belediyesi Efsaneler Futbol Yaz Okulu'nda sertifika heyecanı yaşandı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Futbol Yaz Okulu'na katılan minikler yapılan törenle birlikte sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadığı belirtildi.

Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak açılan Efsane Yaz Futbol Okulunda yaz dönemi boyunca futbolun temel bilgisini deneyimli antrenörlerden öğrendiği kaydedildi.

- İzmir Enternasyonel Fuarı

Bu yıl 84'ncüsü yapılan ve Eskişehir'in "onur konuğu" olarak katıldığı İzmir Enternasyonel Fuarı, Eskişehir ile İzmir arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sağladığı belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, İzmir Fuarı'nın açılışına katılamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ve İzmirlilere teşekkürlerini, şehrin çeşitli noktalarında bulunan bilboard ve raket afişleriyle ilettiği bildirildi.

Söz konusu afişlerde "İzmir'in onur konuğu olmak Eskişehir için şereftir" ifadeleri yer aldığı kaydedildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin çeşitli bölgelerindeki bilboard ve raketlerde "Eskişehir İzmir'e geldi, onur verdi" şeklindeki mesaj yer aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title