Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarlarına Cumhuriye Mahallesi'nde devam edildi.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarlarına Cumhuriye Mahallesi'nde devam edildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sokak iftarında yaşlı ve engelli vatandaşlara belediye personeli tarafından servis yapıldı.

İftar yemeğine katılan vatandaşların ramazan ayında böyle bir ortamı sağlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a ve emeği geçenlere teşekkür ettiği kaydedildi.

- ESOGÜ'de hasta ve hasta yakınları iftarda bir araya geldi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Başhekimliği tarafından hastane yemekhanesinde iftar yemeği düzenlendi.

ESOGÜ'den yapılan açıklamada, hastane personeli, hastalar ve hasta yakınlarının katıldığı yemekte konuşan Başhekim Prof. Dr. Başar Sırmagül iftara katılan herkese teşekkür ederken, böyle organizasyonların birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine katkıda bulunduğunu ifade etti.

İftar yemeğinin hasta ve hasta yakınları tarafından da memnuniyetle karşılandığı kaydedildi.

- Odunpazarı Belediyesi iftar programı düzenledi

Odunpazarı Belediyesi tarafından Çavlum, Türkmentokat, Kalkanlı, Çamlıca ve Yassıhöyük mahallelerinde iftar programı düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, iftar yemeğinde bir araya gelen köy sakinleri oruçlarını birlikte açtı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, düzenlenen iftar programlarının ramazan ayı boyunca ilçenin farklı noktalarında devam edeceğini belirtti.

- İtfaiye'den 11 bin kişiye yangın eğitimi

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yılının ilk 6 ayında, resmi ve özel okullar başta olmak üzere çeşitli resmi ve özel kuruluşlardaki her yaştan 11 binden fazla vatandaşa yangın eğitimi verdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanları tarafından verilen eğitimlerde yangınların nedenleri, yangınlara karşı alınacak tedbirler, yangın yerindeki nasıl davranılması gerektiği ve mevcut yangın söndürme ekipmanları tanıtıldı.

Tatbikatlarda 4 bin 922'si kadın olmak üzere 11 bin 29 kişiye verilen eğitimlerde yangın söndürme uygulamaları da yapıldı.

İtfaiye yetkilileri, eğitimlere ara vermeden devam edeceklerini ifade ederek, tüm amaçlarının yaşamak ve yaşatmak olduğunu kaydettiler.

- Organik iftariyelikler

Odunpazarı Belediyesi Hobi Bahçesi sakinleri, iftar sofralarını yetiştirdikleri organik sebze ve meyveler ile donatıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, organik tarım yapma imkanının olduğu 400'ün üzerindeki hobi bahçelerinde vatandaşlar yetiştirdiği sebze ve meyveleri iftarlık olarak kullanılıyor.

Vatandaşlar, kendi ürünlerini yetiştirme imkanı bularak hem sağlıklı beslendiklerini hem de stres attıklarını kaydettiler.

- ESGİAD iftar programı düzenledi

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) dernek üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

ESGİAD'dan yapılan açıklamada, ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ESGİAD'ın istikrarlı şekilde büyüyen ve gelişen bir yapı olduğunu ifade eden Serkan Zengin, "Bu yapının her bir üyesini, ailemizin bir parçası olarak görüyor ve çok önemsiyoruz. Üyelerimiz arasındaki ticaretin, dostluk ve dayanışmanın daha da güçlenmesi için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Odunpazarı Belediyesi Tepebaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title