Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde bulunan mavi bayraklı işletmeler, Lokantacılar Odası, Ticaret Odası, Berberler ve Kuaförler Odası'ndan katılan denetim heyeti ile incelendi.

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde bulunan mavi bayraklı işletmeler, Lokantacılar Odası, Ticaret Odası, Berberler ve Kuaförler Odası'ndan katılan denetim heyeti ile incelendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi ekipleri de yaz döneminde mavi bayraklı işletmelerde denetimler gerçekleştirdi.

Ekipler yapılan denetimlerde önemli olumsuzluklara rastlanmadığı ancak eksik olan noktalar konusunda işletmelerin uyarıldığı ve gıda güvenliği hakkında bilgilendirme yapıldığı belirtildi.

Odunpazarı Belediyesi'nden "İftar Sofrası"

Odunpazarı Belediyesi tarafından Dumlupınar öğrenci yurdu karşısında kurulan iftar sofrası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Belediyeden yapılan açıklamada, kurulan iftar çadırında binlerce kişiye yemek dağıtıldı.

Ramazan ayının ilk iftarına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku Çakırözer de katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kurt, vekillere Odunpazarı Belediyesi Ramazan programları hakkında bilgi verdi.

Ramazan ayı boyunca Büyükdere Mahallesi Dumlupınar Öğrenci Yurdu karşısında kurulacak iftar sofrasında binlerce kişiye 4 kap sıcak yemek ikram edileceğini vurgulayan Başkan Kurt, her hafta farklı bir bölgede gerçekleştirilecek iftar programı yapacaklarını kaydetti.

Odunpazarı Belediyesi tarafından temizlik işleri şantiyesi açıldı

Odunpazarı Belediyesi, temizlik hizmetlerinin yeni şantiyesini hizmete açtı.

Belediyeden yapılan açıklamada, temizlik hizmetlerinin daha verimli ve kaliteli hale getirilmesi amacıyla yeni temizlik işleri şantiyesi açıldığı belirtildi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un katılımıyla açılan şantiye, Emek Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alana kuruldu. Şantiyede sosyal tesis, idari bina, iş güvenliği ve doktor odası gibi bölümler bulunuyor.

Kaynak: AA / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Kazım Kurt Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title