Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Sağlık Bakanlığı'nın "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından toplumun düzenli fiziksel aktivite yapmaya teşvik edilmesi amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı'nın "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından toplumun düzenli fiziksel aktivite yapmaya teşvik edilmesi amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Müdürlükten yapılan açıklamada, Halk Sağlığı Müdürlüğü önünden başlanan yürüyüş 2 Eylül Caddesi, Taşbaşı,  Köprübaşı, Yalbı Sokak, Adalar Sokak, Porsuk Bulvarı güzergahında devam etti.

-Veteriner işleri hayvan gübreliklerini denetledi

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekipleri, tarım ve hayvancılık yapılan mahallelerde bulunan hayvan gübreliklerini denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Çevre Zabıta ekipleri ile birlikte Muttalip Mahallesi'nde bulunan hayvan gübrelikleri kontrol edildi.

Karasinek ve sivrisinek gibi haşerelerin ürememesi için yapılan bu çalışmalarda, Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından, hayvan gübresinin nasıl depolanacağı ve nasıl kullanılacağı konusunda bilgiler verildiği kaydedildi.

-Başkan Ataç Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını denetledi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Başkan Ataç, Karabayır Bağları'nda ve Gazipaşa Mahallesi'ndeki çalışmaları denetleyerek bilgi aldı.

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen bölgelerde kilit taş, tretuvar ve kaldırım çalışmalarını yürütmeye devam ettiği kaydedildi.

-Su Sporları Merkezi  sezonu açtı

Tepebaşı Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi Behiç Erkin Sahası yanına yaptırılan Su Sporları Merkezi kayıt döneminin ardından sezonu açtı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi'nde çocuklar ve yetişkinler için programlar başladı. Yedişer kişilik grupların uzman eğitmenler eşliğinde eğitim aldıkları havuzlar günde ortalama 500 ile 700 kişiyi misafir ettiği belirtildi.

Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi içerisinde bir adet 25 metre uzunluğunda altı kulvarlı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, bir adet 250 metre kare ve bir adet 25 metrekare rehabilite ve eğlence havuzunun yanı sıra 110 metre kare bir açık havuz bulunurken ayrıca vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabileceği Yoga, Plates, Aerobik ve Step alanları da hizmet verdiği bildirildi.

Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi temmuz 2015 itibari ile de engelli grupların eğitim programlarına başlayacağı kaydedildi.

-Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü il birincisi oldu

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Minik Kızlar Basketbol Takımı namağlup birinci olarak sezonu tamamladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü son olarak 2014- 2015 sezonu Minik Kızlar Basketbol Eskişehir İl birincisi oldu.

Minik Kızlar Basketbol takımı çift devreli ve lig usulü oynanan turnuvada namaglup olarak şampiyon olduğu ve 24-28  Haziran tarihlerinde Çanakkale'de düzenlenecek olan Türkiye'nin tüm illerinden il birincilerinin katılacağı Minikler Şenliği'ne katılmaya hak kazandığı kaydedildi.

Şampiyon takımın kupa ve madalyalarını veren Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Sportif Koordinatörü Ayhan Eriş, "Kısa bir süre içerisinde büyük bir başarıya imza atan tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon için çalışmalarımızı yaz boyunca sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

-Büyükşehir  Belediyesi "park buluşmaları" düzenliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından "Park Buluşmaları" adı altında Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kentpark'ta etkinlikler düzenlenecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, etkinliklerde Eskişehirli sanatçılar Mithat Körler, Saim Günal, Ali Rıza Özsaltık, Mesut Girgin, Salim Özkara, Tuğçe Gendigelen, Enver Oytan ve Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konser vererek müzik ziyafeti çekecekler.

Kentpark ve Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda cumartesi ve pazar günleri yapılacak etkinliklerin saat  21.45'de başlayacağı bildirildi.

Düzenlenecek programlar için Alaaddin Parkı önünden ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirileceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Sağlık Bakanlığı Eskişehir Tepebaşı Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title