Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen "Kültür ve Edebiyat Sohbetleri" kapsamında, şair Orhan Veli Kanık'ı ele alan bir panel düzenlendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen "Kültür ve Edebiyat Sohbetleri" kapsamında, şair Orhan Veli Kanık'ı ele alan bir panel düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, panelin yöneticiliğini, öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Soner Akpınar yaptı.

Panelde Orhan Veli Kanık'ın farklı dönemlerine ait şiirlerden örnekler sunulduğu ve şairin sanatçı kişiliği, toplumcu yönü, şiirindeki estetik kaygılar ve mizahi yön tartışıldığı kaydedildi.

- "Her Toka Bir Oda" projesine start verildi

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası ve Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) işbirliğiyle başlatılan "Her Toka Bir Oda" projesi anlatıldı.

Dernekten yapılan açıklamada, proje kapsamında lösemi tedavisi gören çocukların tedavi şartlarının iyileştirilmesi amaçlanıyor.

Proje için yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, "Amacımız lösemili çocuklarımızın tedavi sürecindeki zorlukları düşünerek ,onlarla empati kurarak, sosyal sorumluluk bilinci içinde, onların yaşadıkları bu zor süreçte yanlarında olduğumuzu göstermek ve daha çok insanın bu konuya duyarlılığını sağlayarak, maddi ve manevi fayda yaratmaktır" ifadelerini kullandı.

Proje ortağı olan ESGİAD Yönetim Kurulu adına konuşan Ayşegül Akıcı'da, başlatılan projede yer almaktan dernek adına son derece memnun olduklarını kaydetti.

- Firmaların karlılığı için altın kurallar anlatıldı

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen seminerde işletmelerde başarının sağlanması ve karlılığın artması için izlenecek yollar anlatıldı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından yapılan açıklamada, ETO Meclis Toplantı Salonu'nda "İşletmelerde Büyüme ve Karlılığın 6 Adımı" semineri düzenlendi

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, bir işletmenin faaliyete geçmesi kadar sürdürülebilir olmasının da gerekli olduğunu belirterek, girişimcilerin açtıkları iş yerlerinin büyümesi ve gelişmesinin şehrimiz ve ülkemiz ekonomisi için önem taşıdığını ifade etti.

Tali, Eskişehir'de kadın girişimciliğini desteklemek için projeler ve seminerler düzenlenmeye devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Orhan Veli Kanık Akpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title