Haberler

Aykut Hamzacebi, Odunpazarı Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Eskişehir Merkez Komutanlığı görevine atanan Hava Piyade Yarbay Aykut Hamzacebi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Eskişehir Merkez Komutanlığı görevine atanan Hava Piyade Yarbay Aykut Hamzacebi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Başkan Kurt'la Eskişehir üzerine konuşan merkez komutanı Hamzacebi, Eskişehir'de olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kurt'un, yaptığı konuşmada, merkez komutanlığı görevinin önemini vurgulayarak, Hemzacebi'ye yeni görevinde başarılar dilediği kaydedildi.

Tepebaşı Belediyesi Muharrem ayı ve aşure günü etkinlikleri

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Muharrem ayı ve aşure günü sebebi ile gerçekleştirdiği buluşmaya Alevi dernekleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, insanlığın tarihsel süreçte çok acılar çektiğini belirterek bu acılara kötü yönetim ve yöneticilerin sebep olduğunu savundu.

Kerbela'da çekilen acılar gibi Anadolu insanın da inançları sebebi ile acılar yaşadığına vurgu yapan Ataç, "Zalimlere ve zulümlere birlikte direneceğiz, inanç, hoşgörü, özgürlük ve barış bize Mustafa Kemal Atatürk'ten emanet, bundan sonrası bizim dimdik ayakta, birbirimize sımsıkı bağlı olarak yaşamamızla mümkün" ifadelerini kullandı.

Gecede deyişler seslendirilirken, Genç Canlar Semah Ekibi de Semah gösterisi sergiledi.

-Odunpazarı hibe projeleri eğitim programı

Odunpazarı Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından organize edilen "Hibe programlarına yönelik proje hazırlama" eğitime katılan personel düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Avrupa İş Geliştirme Merkezi tarafından verilen eğitime katılan 15 birimden 30 çalışan sertifikalarını Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve ABİGEM Genel Müdürü Oğuz Yöntem'den aldığı belirtildi.

Odunpazarı Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen sertifika töreninde bir konuşma yapan Başkan Kurt, Avrupa Birliği'nin Türkiye'de sadece proje bazında ele alındığını ve yanlış anlaşıldığını ifade etti.

-Sağlık taramaları devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği sağlık taramaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kızılinler Mahallesi'nde, 50 yaş üstü vatandaşların sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi.

Son olarak Kızılinler Mahallesi'nde yapılan sağlık taramalarında, 50 yaş ve üstü vatandaşların, tansiyon, şeker, kolesterol, nabız değerleri kontrol edildiğini belirten yetkililerin, vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayarak sağlık önerilerinde bulunduğu kaydedildi.

Taramalarda ayrıca yatalak olan vatandaşların evlerine gidilerek, sağlık kontrollerinin gerçekleştirildiği bildirildi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Merkez Kazım Kurt Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title