Haberler

Odunpazarı'nda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri

Güncelleme:

Eskişehir'in Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliklerinde farklı bir uygulamaya imza atıldı.

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliklerinde farklı bir uygulamaya imza atıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Atatürk'e olan sevgi ve özlemin anlatıldığı "Mirasınla gurur duyuyor, seni özlüyoruz" bilboardlarına vatandaşlar tarafından imza atıldığı belirtildi.

Odunpazarı Belediyesi önünde yer alan bilboarda Eskişehir'in dört bir tarafından akın eden vatandaşlar, kendileri için hazırlanan alana imza atarak, sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiği ifade edildi.

Etkinlikte vatandaşları yalnız bırakmayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, projeye olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

- Tepebaşı Belediyesi'nden mobil zabıta karakolu

Tepebaşı Belediyesi, semt pazarlarının kalitesini artırmak, hem vatandaş hem de pazarcı esnafını memnun edecek şekilde hizmet verilebilmek için Mobil Zabıta Karakolları kurdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi'nin aldığı tedbirlerin yanı sıra vatandaşların ve esnafın semt pazarlarında zabıta memurlarına daha kolay ulaşılabilmesi için Mobil Zabıta Karakolu semt pazarlarında sabit zabıta noktası olarak hizmete girdiği belirtildi.

Aracın 24 saat hizmet verecek şekilde tasarlandığı ve semt pazarlarında vatandaşlara zabıta hizmetlerini yerinde ve ulaşabilir şekilde sunmayı amaçlandığı kaydedildi.

Ayrıca Tepebaşı Belediyesi Mobil Zabıta Karakolu'nun akşamları Çarşı Karakolu olarak da kullanıldığı bildirildi.

- Odunpazarı Belediyesi temizlik işlerine devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi sorumluluğu altında bulunan 754 cadde, 6 bin 250 sokak, 200 bin metrekare boş arsa ve 121 okulun temizlik çalışmalarının aksatılmadan gerçekleştirildiği bildirildi.

Belediyedenyapılan açıklamaya göre, yeni dönemde çöp toplama saatlerine de yeni bir düzenleme getiren Odunpazarı Belediyesi'nin, mahallelere astığı afişlerle vatandaşları bilgilendirdiği belirtildi.

Çöp çıkarma saatlerini sabah 07.00 - 09.00, akşam 19.00 – 21.00 olarak belirlendiğini ifade eden yetkililer, uygulamanın kısa süre içerisinde önemli bir başarı elde ettiğini ifade etti.

Yetkililer, zamanında çıkarılan çöplerin çevre kirliliğinin önlenmesinde büyük rol oynadığını kaydetti. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title