Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Odunpazarı Belediyesi Şehri Derya Parkı düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştrilecek açılış, 5 Temmuz'da 17.00'da düzenlenecek.

Mithat Körler'in de konser vereceği açılışta, Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Vurmalı Çalgılar grubu da dinliyicilerle buluşucak.

Avrupalı öğrenciler Eskişehir'i gezecek

Tepebaşı Belediyesi tarafından desteklenen Europe-Avrupa Öğrencileri Forumu (AEGEE ) Yaz Üniversitesi Projesi'nin başladığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, AEGEE'nin 1988 yılından beri sürdürdüğü, dünyanın 80 farklı yerinde uygulanan proje, haziran-eylül ayında Avrupa'nın farklı ülkelerinden gençlerin kültürel etkileşiminin sağlanması amacıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

4-19 Temmuz'da Eskişehir-Bursa-Ayvalık-Bergama-Efes-Kuşadası rotasında gerçekleşecek uluslararası proje kapsamında şehir turları, fotoğrafçılık ve mutfak sanatı eğitimleri, dalış, yat turu gibi etkinliklerin düzenleneceği kaydedildi.

Ataç, inşaat alanlarını inceledi

Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç, Çamlıca Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Ertuğrulgazi Spor Kompleksi Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, Ataç, Tepebaşı bölgesinde gerçekleştirilecek iki projenin çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Çamlıca'nın kapalı bir pazar yerine kavuşacağını bildirdi.

Açık ve kapalı yüzme havuzunun ise geleceğin başarılı sporcularının yetişeceği dünya standartlarında bir spor kompleksi olacağını vurgulayan Ataç, projelerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Tepebaşı Belediyesi'nden lösemi hastalarına moral pikniği

Tepebaşı Belediyesi tarafından lösemiyle mücadele eden çocuklara destek olmak amacıyla piknik düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, piknikte aileler ve Tepebaşı Belediyesi Sağlık Müdürlüğü personeli, çocukların keyifli bir gün geçirmeleri için bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın da çocuklara eşlik ettiği piknikte, ailelerin Ataç'a düzenlenen etkinlik için teşekkür etti. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Odunpazarı Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title