Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Odunpazarı Kaymakamı Mustafa Esen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.

Odunpazarı Kaymakamı Mustafa Esen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Esen, Odunpazarı'nı ziyaret eden kişilerin, belediyenin yaptığı çalışmaları hissettiğini vurguladı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kent için bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaların bundan sonra da büyük bir ciddiyetle sürdürüleceğini bildirdi.

-Eskrimciler Başkan Sakallı'yı ziyaret etti

Eskişehir Fi Akdim Eskrim Okulu sporcuları, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, "Hayata Bir Tuş İçin, Mavi At Koşmaya Devam Etsin" projesi ile ilgili bilgi veren ve destek isteyen sporcular, Başkan Sakallı'dan "tam destek" sözü aldı.

Sporcular, Odunpazarı'nda gerçekleştirdikleri gösteri sonrası "Doğduğumuz Topraklarla Ödeşiyoruz" afişi önünde çektirdikleri fotoğrafı, Başkan Sakallı'ya hediye ettiler.

Başkan Sakallı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporcuların ve ailelerinin böyle bir projede yer almasının kendileri açısından gurur verici olduğunu kaydetti.

- Odunpazarı Belediyesi kurban kesim yerlerini belirledi

Odunpazarı Belediyesi, kurban kesim yerlerini belirledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların Kurban Bayramı'nda kurban kesim sorunlarını yaşamamaları için kurban kesim yerleri belirleyen Odunpazarı Belediyesi, belirlenen yerlere görevli personel de tahsis edecek.

Tüm kesim yerlerinde kurbanların veteriner hekim ve sağlık memuru gözetiminde kesileceğini belirten belediye yetkilileri, hizmetler karşılığında her hangi bir ücret talep edilmeyeceğini kaydetti.

Belediye yetkilileri, kurban kesim yerlerinden faydalanacak olan vatandaşların küçükbaş hayvan kesimleri için Odunpazarı Belediyesi Beyaz Masa Birimi'ne 444 26 00 numaralı telefon aracılığıyla ya da bizzat müracaat edebilecekleri belirttiler.

Vatandaşların sadece küçükbaş kurbanlarını kesebilecekleri kurban kesim yerleri ise şöyle:

"Emek Kapalı Pazaryeri, Vişnelik Mahallesi Şehit Zeynel Toköz Sokak No: 24

'Eray Oto Yıkama',Arifiye Mahallesi Atilla Sokak No: 7 'Eren Oto Yıkama', Ihlamurkent Sabit Pazaryeri, İstiklal Mahallesi Şirin Sokak No: 1 'Prestij Oto Yıkama', Yenidoğan Mahallesi Buluş Sokak No: 4 'Safir Oto Yıkama', Yenikent Pazaryeri, 75. Yıl Kapalı Pazaryeri."

Odunpazarı Belediyesi, 8 ayrı kurban kesim merkezine toplam 32 kasap ve 16 güvenlik elemanı tahsis edeceğini duyurdu.

Muhabir: Sinan Balcıkoca

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Burhan Sakallı Pazaryeri Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title