Haberler

Hayatını Kaybeden CHP'li İsmail Tünür İçin Kütahya Barosu Önünde Tören

Güncelleme:

Eskişehir'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden CHP'nin eski Kütahya il başkanlarından Avukat İsmail Tünür için, Kütahya Barosu önünde tören düzenlendi.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden CHP'nin eski Kütahya il başkanlarından avukat İsmail Tünür için, Kütahya Barosu önünde tören düzenlendi.

Baro Başkanı Ahmet Atam, törende yaptığı konuşmada, Tünür'ün Kütahya Barosu'nda 28 yıl avukatlık yaptığını söyledi.

Tünür'ün, çalışkan, dürüst ve iyiliksever biri olduğunu ifade eden Atam, "Kütahya değerli çalışkan, dürüst ve iyilik sever bir insanı kaybetti. Hayır ehli bir insandı. Kapısına gelen kimseyi geri çevirmezdi. Ofisi adeta bir okul gibiydi. Çok sayıda stajyer yetiştirdi. Arkasından kötü söz söylenecek hiçbir hareketi yoktu. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Tünür için dua edilip, helallik istendi ve Türk bayrağına sarılı tabutunun üzerine avukatlık cübbesi konularak cenaze aracına taşındı.

Tünür'ün cenazesinin, yarın öğle namazından sonra memleketi İzmir'in Urla ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Törene, Vali Şerif Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, adliye ve baro mensupları ile vatandaşlar katıldı.

İsmail Tünür idaresindeki 43 AV 643 plakalı otomobil, Eskişehir-Ankara karayolunun 55. kilometresinde, Kurtuluş Y'nin kullandığı 26 B 7021 plakalı tırla çarpışmıştı. Kazada Tünür, kaza yerinde hayatını kaybetmişti. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Sivrihisar Eskişehir Kütahya Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Orhan Eskişehir:

Mekanı cennet olsun çok yardimseverdi kutahya adliyesinde her karşılaştığımızda yardıma ihtiyacımız olup olmadığını sorardı ve eklbini seferber ederdi. Memleketim Eskişehir'de kaza geçirmiş bir kat daha fazla üzüldüm Allah rahmet eylesin.

0
0
yanıtYanıtla
beynur aksakalmobilWeb@haberler.com:

Cok uzuldum.sok oldum.Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun.ailesine sabirlar diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title