Haberler

Eskişehir'deki 'Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs Kutlaması (2)

2 MEYDANDA 1 MAYIS ETKİNLİĞİ Eskişehir'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları, Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde kurulan film platosundaki 'Taksim Meydanı'nda temsili olarak kutlandıktan sonra kent merkezinde de bir saat arayla iki ayrı etkinlik düzenlendi.

2 MEYDANDA 1 MAYIS ETKİNLİĞİ

Eskişehir'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları, Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde kurulan film platosundaki 'Taksim Meydanı'nda temsili olarak kutlandıktan sonra kent merkezinde de bir saat arayla iki ayrı etkinlik düzenlendi. Türk-İş Sıhhiye Meydanı'nda, KESK ve DİSK de Odunpazarı Meydanı'nda 1 Mayıs etkinliği gerçekleştirdi.

Sıhhiye Meydanı'ndaki etkinliğe CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Tepebaşı Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı CHP'li Kazım Kurt, Türk-İş Bölge Temsilcisi Nejat Kılıç, çeşitli sendikalar, odalar ve demokratik kitle örgütü temsilcilerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Türk- İş Bölge Temsilcisi Nejat Kılıç ile Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Ebru Sungar konuşma yaptı. Konuşmaların ardından etkinliğe katılanlar çalınan müzik eşliğinde halay çekip oynadı.

ODUNPAZARI MEYDANI'NDA 6 BİN KİŞİ TOPLANDI

Odunpazarı Meydanı'nda da Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) TMMOB, Tabip Odası ve Eskişehir Eczacı Odası tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlaması düzenlendi. CHP Milletvekili Süheyl Batum ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un da yer aldığı etkinliğe yaklaşık 6 bin kişi katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından kalabalık sanatçı İlkay Akkaya'nın söylediği türkülerle coştu. Kalabalık arasında baygınlık geçiren 50 yaşındaki Ayşegül Kızılçay adlı kadın 112 ambulansıyla hastaneye götürüldü. Etkinliğe katılanlar müzik eşliğinde halay çekip oynadıktan sonra dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Eskişehir 1 Mayıs Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title