Haberler

Eskişehir'deki Spor Yatırımları

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, düzenlenen gezide devam eden yatırımları ve mevcut tesisleri yerinde inceledi.

Projeler ile ilgili fikir alışverişinin sahada yapıldığı geziye İl Müdürü Hüseyin Aksoy da katıldı. Gezi, 33 bin kişilik stadyumla ile başladı, Eskişehir Gençlik Merkezi, Porsuk Spor Salonu, 3 bin seyirci kapasiteli spor salonu, bin seyirci kapasiteli Olimpik Yüzme Havuzu, Üniversite Evleri Futbol Sahası inşaatı, Gökmeydan Spor Salonu, Tepebaşı Gençlik Merkezi, Çamlıca Spor Salonu ve Sazova Atletizm Kompleksi ile devam etti.

İl Müdürü Hüseyin Aksoy, personele, mevcut tesisler ile yapılan bakım onarımlar ve yeni yatırımlar hakkında detaylı bilgi verdi. Aksoy, "Yeni stadyum, yeni spor salonu, yeni olimpik yüzme havuzu, yeni kamp eğitim merkezi, yeni sentetik sahalar, yeni gençlik merkezleri, yeni projelendirilen nizami tenis kortları, ihale aşamasında olan Günyüzü spor salonu, 10 belediyeye verilen 200 bin TL ödenek ile yapımına başlanan halı sahalar. Bu yatırımların bedeli 200 milyon TL'dir. Amacımız, sporu, sporcuyu desteklemek ve Eskişehirimizi bir spor kenti haline getirmektir. Sizlerle başardığımız eserler bunlar ve inanıyorum ki hep beraber yine spora ve sporcuya gereken önemi hassasiyeti ve projeleri kazandıracağız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Aksoy Eskişehir Porsuk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title