Haberler

Eskişehir'deki Silahlı Kavga

Kentte 4 Nisan'da çıkan ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada yaralanan zanlı, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eskişehir'de 4 Nisan'da çıkan ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada yaralanan zanlı, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, 4 Nisan'da İstiklal Mahallesi Yalaman Sokağı'nda meydana gelen olayda, Murat Şimşek'i (40) tabancayla öldürdüğü öne sürülen ve maktul Şimşek'in pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu ayağından yaralanan Arif D, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Emniyette ifade verdikten sonra koltuk değnekleriyle adliyeye getirilen Arif D, kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere yönelik, "Atmış olduğunuz manşetlere dikkat edin. Önce bu olayın ne olduğunu, emniyet birimlerinden öğrenin. Bu aşk düellosu filan değil, bana musallat olan bir psikopatın yaptığı bir hadise. Dikkatli haber her zaman sağlıklı haberdir. Birilerinin hayatını söndürmeye çalışmak doğru değil" ifadelerini kullandı.

Arif D, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title