Haberler

Eskişehir'de Yeni Bisiklet Şampiyonları Yetişecek

Bisiklet Dünyası Adanır Spor Bisiklet Kulübü 2016 faaliyetlerine İnönü kampıyla başlayarak, yeni bisiklet şampiyonları yetiştirmek için çalışmalara başladı.

Kulüp görevlileri, İnönü Belediye Başkan Vekili Ali Erol, Başkan Yardımcısı Mehmet Kepez ve meclis üyeleriyle görüşüp halka bisiklet sevgisini aşılamak için görüşmeler gerçekleştirdi. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Takım Kaptanları Muammer Erdem ve Hüseyin Selvi, "8 genç yıldızımız günde 2 antrenman ve kondisyon çalışmasıyla 2016'ya hızlı bir şekilde giriş yaptı. Sporcularımız bu sene büyük başarı kazanacaklar ve şampiyonluklar getirecekler. Biz buna gönülden inanıyoruz. Bisiklet sporunun geliştiği son günlerde, yeni sporcular bulmak ve bunları antrenmanlı şekilde hazır tutmak oldukça zor olmasına rağmen, Bisiklet Dünyası Adanır Spor Bisiklet Kulübü 8 sporcusuyla beraber bu zorlukları aşarak, ülkemizde spor ve sporcunun gelişmesini destekliyor" dediler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Kepez Ali Erol İnönü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title