Haberler

Eskişehir'de Yatak Odası Cinayeti Sanıklarına Müebbet Hapis İstemi

Eskişehir’de kardeşiyle ilişkiye girdiği iddiasıyla bir kişiyi tabanca vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir'de kardeşiyle ilişkiye girdiği iddiasıyla bir kişiyi tabanca vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.

21 Ekim 2014 tarihinde Orhangazi Mahallesi İkizdere Sokak'ta meydana gelen olayda, Umut B.'nin daha önce ilişkisi olan Zehra U.'nun evine gittiği, evli olan Zehra U.'nun ilişkilerinin bittiğini, bir daha birlikte olamayacağını söylemesi üzerine Zehra U. ile zorla birlikte olmak istediği iddia edilmişti. Bu sırada Zehra U.'nun eşi E.U. ile kardeşi İ.U. ve kendi erkek kardeşi A.O.C.'nin eve geldiği, Zehra U. ve A.O.C.'nin evin yatak odasındaki karyolanın altına saklanan Umut B.'yi bulup dövdükleri, ardından ise A.O.C.'nin Umut B.'yi av tüfeğiyle ateş ederek karnından yaraladığı ileri sürülmüştü. Yaralı Umut B. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmış, ancak hastanede hayatını kaybetmişti.

Sanıkların 'Tasarlayarak Kasten Adam Öldürmek' suçundan yargılanmasına 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada tutuklu ve tutuksuz sanıkların yanı sıra avukatlar da hazır bulundu. Duruşmada mahkeme heyeti tutuklu sanık A.O.C.'nin cezaevindeki telefon konuşmasının çözümünü okudu.

Mütalaa veren savcı, tutuklu sanık A.O.C., ablası Zehra U. ve Zehra U.'nun eşi Ergun U.'nun müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi İkizdere Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title